Widok
20 zł za wstęp?
Witam, wczoraj byłem ze znajomymi na imprezie w "Nowej Republice" i jak na niezbyt ciepły wieczór okazało się, że musimy czekać aż 1,5h na otwarcie klubu, a przecież ktoś polecił ten klub nam w centrum Gdańska - "naganiacz", co już na start zniechęciło mnie do całości.
Zraziło mnie również nastawienie ochroniarzy, niedość że bez legitymacji studenckiej musiałem zapłacić aż 20 zł za wejście (jak na jakiś koncert znanego artysty) to jeszcze zamiast fachowej pieczątki dostałem TEKTURKĘ, po której po około 20 minutach nie czułem dłoni :)
Po samym wejściu jednak wrażenia niesamowite, głównie ze względu na miłą atmosfere, brak dresiarskich spojrzeń i muzykę zachęcającą do wejścia na parkiet. Szatnia jak wszędzie 2 zł.
Po tym jak ujrzałem tancerki, odniosłem wrażenie że warto było czekać na chłodzie 1,5h :) Aklohol tani - cieszy mnie to i między innymi właśnie to sprawia, że można sie tam dobrze bawić i to nie raz. Mam nadzieje że te ceny pozostaną bez zmian przez chociaż miesiąc :)
Najlepsza obsługa - Pan w tatuażu, powinien uczyć pozostały CREW :)
Co do przystępności cen za wstęp - proponuje obniżyć je o conajmniej 50%.
Zraziło mnie również nastawienie ochroniarzy, niedość że bez legitymacji studenckiej musiałem zapłacić aż 20 zł za wejście (jak na jakiś koncert znanego artysty) to jeszcze zamiast fachowej pieczątki dostałem TEKTURKĘ, po której po około 20 minutach nie czułem dłoni :)
Po samym wejściu jednak wrażenia niesamowite, głównie ze względu na miłą atmosfere, brak dresiarskich spojrzeń i muzykę zachęcającą do wejścia na parkiet. Szatnia jak wszędzie 2 zł.
Po tym jak ujrzałem tancerki, odniosłem wrażenie że warto było czekać na chłodzie 1,5h :) Aklohol tani - cieszy mnie to i między innymi właśnie to sprawia, że można sie tam dobrze bawić i to nie raz. Mam nadzieje że te ceny pozostaną bez zmian przez chociaż miesiąc :)
Najlepsza obsługa - Pan w tatuażu, powinien uczyć pozostały CREW :)
Co do przystępności cen za wstęp - proponuje obniżyć je o conajmniej 50%.
Moja ocena
Nowa Republika
kategoria: Kluby studenckie
obsługa: 5
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 3
3.6
* maksymalna ocena 6