Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
nuda i zimna wątek zamknięty horny night- dla mnie zimny noc-nudny jak flaki z olejem bynajmnie do 1200 bo...
~wojtek
2

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 13 kwietnia 2011

(...) wątek zamknięty Proszę niech się wypowie menager klubu co pływa w piwie za 5 zł podanym w...
~onn
2

dodano: 12 lipca 2011

Horny Night wątek zamknięty Bardzo mi się podobało dużo ludzi fajna muzyka i te wasze ceny na barze szok...
~karina
1

dodano: 6 października 2011

20 zł za wstęp? wątek zamknięty Witam, wczoraj byłem ze znajomymi na imprezie w "Nowej Republice" i jak na...
~Prezes wszystkich prezesów
2

dodano: 11 października 2009

Dla dresów i plastików wątek zamknięty Jak dla mnie to klub dla różowych panienek, które się prześcigają, która...
~r
-

dodano: 8 września 2011

Mega show!!! wątek zamknięty byłam ostatnio ze znajomymi w Nowej Republice:) coś niesamowitego. Mega...
~Kinia
-

dodano: 10 sierpnia 2011

rozczarowanie... wątek zamknięty Witam. Jestem rozczarowana po wizycie w Nowej Republice... Mianowicie..Byłam...
~lolipop
2

dodano: 17 lipca 2011

Wiek... wątek zamknięty Czy da się wejść do klubu będąc miesiąc przed urodzinami ?
~Justyna
-

dodano: 25 lipca 2011

Tak się marnuje... wątek zamknięty Chodzimy tam co jakiś czas i na pewno chodzić będziemy. Na wejściu skuteczna...
~Mati
1

dodano: 29 czerwca 2011

Dno! wątek zamknięty Najgroszy klub w jakim byłem!W toaletach syf pełno dymu mało miejsca do...
~landryneczka
1

dodano: 22 czerwca 2011

naprawdę świetny klub !!!! wątek zamknięty Klub polecił mi i koleżankom na wakacjach taksówkarz i w zupełności się nie...
~asia
-

dodano: 22 maja 2011

Klub daleko za innymi klubami w gdańsku :/ wątek zamknięty Już na wejściu aby dostać opaskę musiałem wyciągać 2 razy dowód, pierwszy...
~Andrzej
1

dodano: 28 kwietnia 2011

Nienajgorzej wątek zamknięty Byłam wczoraj. Ludzi mało, ale to raczej nie wina klubu. Impreza dobra,...
~Ania
-

dodano: 4 maja 2011

Przeciętnie wątek zamknięty Klub odwiedziłem pierwszy raz. Ludzi mało. Muzyka nawet fajna. Wystrój...
~Paweł
10

dodano: 13 maja 2010

Jeden wielki śmietnik ! wątek zamknięty Jestem zniesmaczona, na imprezie organizowanej dla LICEALISTÓW podkreślam,...
~Zawiedziona
-

dodano: 23 kwietnia 2011

drogo jak dla studentów wątek zamknięty Odwiedziłem klub w tłusty czwartek 3 marca 2011. Poprosiłem barmana o 2...
~mario
2

dodano: 16 marca 2011

StUdEnTkA - opinia wątek zamknięty Byłam wczoraj na imprezie i podeszłam do DJa który okazał się niekulturalnym...
~StUdEnTkA
-

dodano: 6 kwietnia 2011

nie polecam wątek zamknięty byłam raz i więcej się tam nie wybiorę. Po pierwsze wpuszczają za dużo ludzi...
~ANia
5

dodano: 27 lutego 2011

Miriam - opinia wątek zamknięty Tam średnia wieku często wynosi 15-16 lat. Na początku myślałam, że...
~Miriam
2

dodano: 13 lutego 2011

striptiz? wątek zamknięty Żenua , co to maiło być? komentarze DJA - "masz za małe cycki", totalna...
~kate
2

dodano: 11 listopada 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
164

91

wątków

do góry