Widok

striptiz?

Żenua ,
co to maiło być? komentarze DJA - "masz za małe cycki", totalna porażka,
konkurs z trzema facetami walczącymi o wódkę w którym to jeden tanczył z gołą dupą :/ ludzie co się z Wami dzieje?!
Moja ocena
Nowa Republika kategoria: Kluby studenckie
obsługa: 1

klimat i wystrój: 1

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 2

2.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nigdy nie byłem na striptizie w Nowej Republice i mam nadzieję, że się nigdy tam nie znajdę. To co się słyszy na ulicy o tym co się tam dzieje przechodzi wszelkie wyobrażenie. Student to nie sprzedawczyk albo towar tylko człowiek który ma swoją godność. Obnażanie ciała i tańce erotyczne po spożyciu alkoholu tą godność niszczą. Przestrzegam zatem osoby nieświadome żeby nie dawały się wykorzystać osobom które chcą zarobić nas i na naszych słabościach. A właściciela zachęcam do nawrócenia (zmiany sposobu myślenia) bo kluby studenckie to nie mają być burdele tylko miejsca gdzie młodzież może nawiązać zdrową ludzką znajomość pogłębić relacje poprzez taniec ale wszystko w granicach rozsądku. Ostatnio słyszałem, że w pewnym klubie organizowana jest godzina na poznanie się. W tym czasie ludzie mogą się poznać poprzez rozmowę. To jest studenckie na przykład.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no jakoś studentow tam nie brakuje wiedocznie kręci ich taki rodzaj zabawy poza tym ludzi ktorzy decydują się wziaść udział w konkursach jest mało , większość osób przychodzi się tak pośmieć lub wyrwac kogoś na jedną noc . Nowa Republika ma juz rok a liczba ludzi bawiących się we wtorki nie spada. Co do komentarzy dj całkowita załamka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry