Widok
striptiz?
Żenua ,
co to maiło być? komentarze DJA - "masz za małe cycki", totalna porażka,
konkurs z trzema facetami walczącymi o wódkę w którym to jeden tanczył z gołą dupą :/ ludzie co się z Wami dzieje?!
co to maiło być? komentarze DJA - "masz za małe cycki", totalna porażka,
konkurs z trzema facetami walczącymi o wódkę w którym to jeden tanczył z gołą dupą :/ ludzie co się z Wami dzieje?!
Moja ocena
Nowa Republika
kategoria: Kluby studenckie
obsługa: 1
klimat i wystrój: 1
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 2
2.0
* maksymalna ocena 6
Nigdy nie byłem na striptizie w Nowej Republice i mam nadzieję, że się nigdy tam nie znajdę. To co się słyszy na ulicy o tym co się tam dzieje przechodzi wszelkie wyobrażenie. Student to nie sprzedawczyk albo towar tylko człowiek który ma swoją godność. Obnażanie ciała i tańce erotyczne po spożyciu alkoholu tą godność niszczą. Przestrzegam zatem osoby nieświadome żeby nie dawały się wykorzystać osobom które chcą zarobić nas i na naszych słabościach. A właściciela zachęcam do nawrócenia (zmiany sposobu myślenia) bo kluby studenckie to nie mają być burdele tylko miejsca gdzie młodzież może nawiązać zdrową ludzką znajomość pogłębić relacje poprzez taniec ale wszystko w granicach rozsądku. Ostatnio słyszałem, że w pewnym klubie organizowana jest godzina na poznanie się. W tym czasie ludzie mogą się poznać poprzez rozmowę. To jest studenckie na przykład.
no jakoś studentow tam nie brakuje wiedocznie kręci ich taki rodzaj zabawy poza tym ludzi ktorzy decydują się wziaść udział w konkursach jest mało , większość osób przychodzi się tak pośmieć lub wyrwac kogoś na jedną noc . Nowa Republika ma juz rok a liczba ludzi bawiących się we wtorki nie spada. Co do komentarzy dj całkowita załamka...