Widok
Klub daleko za innymi klubami w gdańsku :/
Już na wejściu aby dostać opaskę musiałem wyciągać 2 razy dowód, pierwszy ochroniarz bierze pieniądze i zamiast powiedzieć drugiemu jak na wcześniejszych imprezach, że opaska to nie... Druga sprawa, najważniejsza to DENNA OBSŁUGA! Barman na parterze kompletnie nie nadaje się na to stanowisko, robi łaskę, że pracuje w tym klubie i chamsko odnosi się do klientów. KLIMATYZACJA- Przy dużej ilości osób jest masakra, wszyscy się święcą, kleją, później wyparowany pot osadza się i spada z sufitu na ludzi z parkietu :/ DRINKI- Jedno wielkie oszustwo, cena średnia ale za tą ilość alkoholu to zwykłe wyrzucenie kasy, nadrabiają całą szklanką lodu i na koniec zamiast wódki to doleją jeszcze wody! Ochrona w klubie bez zastrzeżeń, chodzą sprawdzają, wszystko ok.
Moja ocena
Nowa Republika
kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 1
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 2
2.5
* maksymalna ocena 6
Andrzejku chyba pierwszy raz byles na imprezie skoro nie wiesz, ze do drinkow daja sie duza ilosc lodu. Taka jest zasada przygotowywania napojow mieszanych. Poczytaj sobie o tym troche.
Co do dolewania wody do drinka to na pewno chodzi Tobie o Mojito, gdzie w sklad wchodzi limonka, brązowy cukier, kruszony lód, rum i na koniec trzeba to uzupełnić gazowana woda, tak mowi przepis:) a wiec andrzejku zanim cos napiszesz to najpierw to sprawdz sobie w necie skoro jeszcze takich rzeczy nie znasz;)
Co do dolewania wody do drinka to na pewno chodzi Tobie o Mojito, gdzie w sklad wchodzi limonka, brązowy cukier, kruszony lód, rum i na koniec trzeba to uzupełnić gazowana woda, tak mowi przepis:) a wiec andrzejku zanim cos napiszesz to najpierw to sprawdz sobie w necie skoro jeszcze takich rzeczy nie znasz;)