Widok
Miriam - opinia
Tam średnia wieku często wynosi 15-16 lat. Na początku myślałam, że "studenci" tak dobrze się teraz trzymają, że wygladają jak nastolatkowie i mi się wydawało. Ale: ostatnio przypadkowo trafiłam na serie zdjęć na nk jakichś dzieciaków z serii "Nocny Gdańsk", a tam tłum gimbusów plus kilka starszych osób, i sobie myśle co to za dyskoteka, że dzieci wpuszczają? przecież forty już zamknęli, a tam się zbierała cała ta gromada patoli ze stogów orunii itp. Aż natrafiłam na opis zdjęcia, że to Nowa Republika, i że dzieciakom bardzo się podobało i było epicko... Co to za ochrona, która wpuszcza dzieciaki? Szczególnie kiedy są tam pokazy trzęsienia cyckami tancerek. Za takie numery powinien beknąć właściciel i zapłacić sporą kare. Ponoć jest to lokal "studencki", a nie przedszkole.
Moja ocena
Nowa Republika
kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 4
klimat i wystrój: 2
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 3
3.0
* maksymalna ocena 6
Kochana Miriam. Masz jakieś złe informacje, gdyż przy wejściu selekcjoner sprawdza dowody osobiste i nie ma szans, zeby bawiły sie osoby niepelnoletnie. Sa wpuszczane tylko osoby, ktore ukonczyly 18 rok zycia. Chyba nie bylas w Nowej Republice to nie wiesz. Jednak podejrzewam, ze pewnie jestes osoba z konkurencji i musisz tak napisac, zeby Twoj lokal lepiej funkcjonowal. Zalosne ;) przejdz sie i sprawdz sama, a obiecuje Tobie, ze kazde Twoje slowo powyzej jest KLAMSTWEM!!!