Widok

23 - 24 września RJnO w Gdańsku

Witam
Już nie długo bo w dniach 23 -24 września zapraszam na zawody w Rowerowej jeździe na Orientację które odbęda się w Gdańsku Oiwie.
Komunikat startowy jest do pobranai ze strony klubowej:
http://www.harpagan.pl/klub/zawody/PPom_MTBO_06/PPom_MTBO_06.php
Pozdrawiam i do zobaczenai na starcie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nawet nie wiedziałem ze takie fajne forum jest... ;] Będe... ciekawe jak pojade na moim rowerze ale sie postaram... ;]
impreza fajna, tereny pokazały na co stać morenę czołową ;) ale mam mocne pytanie: zdziwila mnie mało liczna obsada, czyzby w województwie pomorskim nie było klubów, w których jeżdzi się RJnO?

;)
Ekipa wyjechała na Odyseję Kłodzką. Myslęż że gdyby ni ebyło równoległej imprezy n aorientację to np. w ktegorii M 21 było by conajmiej 10 osób.
Odyseja Kłodzka jest w przyszły weekend. Zawody w Gdańsku pokryły się z Mountain Marton. Również w Kłodzku, ale to nie była Odyseja.
Sam nie wiem, czemu było tak mało zawodników (szczególnie drugiego dnia). Z tego co się orientuję to na te zawody pojechał tylko Bartek Bober (zresztą je wygrał!).
Zawody jak zwykle super. Rzeczywiście lasy oliwskie są super - nieźle można w nich pobłądzić ;-)
Być może miała na to wpływ zabójczo kapitalna pogoda w weekend, zapowiadana od dawna. Być może wtedy rower przegrywa z plażą i innymi takimi

Szkoda, że przy zgłoszeniu w dniu startu wzrasta wpisowe. Wydaje mi się, że na tego typu imprezy ludki decydują się dość późno (sprawdzone na sobie)

Mnie zatrzymało wesele
w sopocie byly jakies zawody rowerowe wiec czesc ludzi tam tez pewnie pojechala

Inne tematy z forum Sport

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

tenis (3 odpowiedzi)

Rozumiem, że selekcja może rzeczywiście być kontynuowana, ponieważ indywidualny projekt wymaga...

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. (3 odpowiedzi)

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. Ja stosuję " oddychające " powłoki hydrofobowe...

do góry