Widok

27.05.06, kościół Zmartwychwstania Pańskiego we Wrzeszczu

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
My poznaliśmy się 13-tego i wbrew wszelkim przesądom pobieramy się w maju. Bierzemy ślub 27 maja w kościele Zmartwychwstania Pańskiego we Wrzeszczu. Czy ktoś z Was też pobiera się w tym kościele tego dnia? Chodzi o "dogadanie" się jeśli chodzi o dekorację kościoła.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ślubowałam w maju o godzinie 13tej :-) póki co jestem bardzo szczęśliwa
co do dekoracji to poproscie ksiedza aby wam sprawdzil kto ma slub i dal wam namiary na tych ludzi my tak zrobilismy i nie bylo problemu ( w tym samym kosciele)
no właśnie, ja też poprosiłam ksiedza o wiadomość o innych parach... u mnie dekoracja kosztuje ok 200zł i jak cos to można sobie podzielić na kilka par czyli koszta sie rozłożą.....
ja też mam slub 27 maja, u nas minął rok od momentu jak sie poznalismy na skrzyzowaniu :)) jakiś tydzień temu....
My mamy w sw.Ignacym na Orunii
pozdrawiam majówki :)))
A My mamy 18 sierpnia 2006 w Ignacym,to jest Piątek ,więc pewnie nie bedzie takiej pary,która złożyłaby się z nami na dekorację..a może...
Ja śłubuje tam 7 października o 14-tej:)))) Pozdrawiam wszystkich
Ja chyba będę miała tam slub 19.08.
Miałam tam Komunię i Bierzmowanie więc już sie przyzwyczaiłam;) a chociaż mam nadzieję nie będzie ślubu za ślubem.
wiecie czy można zadecydować który ksiądz będzie udzielał ślubu?
image

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

do góry