Widok

3 Maja - ratunku

Fragment 3 Maja od skrzyżowania z AK do Nowych Ogrodów to poranny koszmar spowodowany idiotyczna organizacją ruchu. Przejazd tamtędy ok godziny 8 rano to masakra. A myślę, że główna przyczyna w źle ustawionych światłach przy wyjeździe z Forum i na skrzyżowaniu 3 Maja/ Nowe Ogrody./ Hucisko. Proszę zainterweniujcie gdzie trzeba. Bezkosztowo można poprawić płynność ruchu. Warto by było aby ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak wyłączony pas ruchu

W Gdyni

Leży

Stoją auta

Urzędnicy mają coś zobaczyć na żywo? W Gdańsku? Żeby się okazało że ich dokumentacja nie jest zgodna z rzeczywistością i muszą robić całą papierologię od nowa? I co jeszcze - może rowerem i zbiorkomem do pracy mają jeździć?

Hmmm może to być spowodowane tym że obok jest remont i 3 Maja jest objazdem, ale mogę się mylić ;)

Ile razy trzeba mówić.

To nie zła organizacja, światła, albo wystający fragment torów. To zbyt duża ilość samochodów. Jeszcze pewnie połowa to jedna osoba w aucie. Większy priorytet dla komunikacji miejskiej to jedyny sposób na mniejsze korki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jedz wzdłuż linii tramwajowych i SKM w furce i narzekaj na korki dalej, pewnie wtedy się rozładują :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

za 300 milionów system sam się dostosowuje

on cały czas się uczy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

3 maja masakra

Gdańsk jest otwarty dla Wszystkich szczególnie LGBT kocham marsze równości tęczę.Wasza Prezydent Aleksandra Dulkiewicz pozdrawiam Was cieplutko ps.Korki świadczą o prestiżu miasta i nie mam zamiaru nic z tym zrobić macie przesiąść się na komunikację zrobię Miastu przejścia naziemne co 100metrow strefę 30 sygnalizację i na każdej dzielnicy tęczę bezpieczeństwo najważniejsze a nie Wasz czas dojazdu rozumiemy się? Pozdrawiam Was cieplutko
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Reagują, raz napisałem że kartofel jest kartoflem i dzielnicowy do mnie przyszedł.

O kurde znowu przyjdzie.....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tzn jest bezpiecznie

Nie ma dzwonow

Oni mysla, ze tak

Nawet na raport wrzucają, bo myślą że ktoś za nich na policję zadzwoni
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

to samo jest w drugą stronę w godzinach od 15. Cała ulica 3 maja stoi!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Naprawdę uważacie, że ktoś "interweniuje" po Waszych wpisach? Pytam z ciekawości.
popieram tę opinię 58 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry