Widok
4 dni robocze a przesyłka polecona priorytetowa niedostarczona!!!
Jestem zażenowana poziomem usług, które są świadczone przez tę Pocztę, jeśli można mówić o jakimkolwiek 'poziomie'. List polecony priorytetowy nadany w środę w południe nadal nie doszedł do adresata, mimo że jest już sobota. Nie rozumiem, jak 4 dni robocze mogą nie wystarczyć na doręczenie listu, który jest priorytetem i powinien być dostarczony, jak najszybciej. Nie pojmuję, jak można być tak niekompetentnym. Moja irytacja nie byłaby aż tak wielka, gdyby w liście nie znajdowały się bardzo ważne dokumenty, które muszę dostarczyć w poniedziałek przed południem. Aż tak wielka ilość negatywnych komentarzy i ocen powinna dać do myślenia pracownikom tej placówki, bo w przeciwnym razie ta Poczta nie ma racji bytu.
ja na swoja przesyłkę (polecony, priorytet) czekałem tydzień. Awizo brak. Za każdym razem jest to samo: listonosz nie nosi ze sobą paczek, tylko wrzuca awizo, nawet jak cały dzień czekam w domu na paczkę. Albo w ogóle nie wrzuca i olewa sprawę. O tym, że moje paczki lądują pod innym adresem i są mi dostarczane przez sąsiadów z INNEJ ULICY nie wspomnę. Dzisiaj minął ósmy dzień czekania na polecony priorytet. Sprawdziłem lokalizację paczki na stronie poczty i zobaczyłem, że paczka ma status "nieudane doręczenie". Okazuje się, że listonosz jak nie zdążył donieść paczki do godziny 19, to nawet nie pokusi się o doręczenie jej dnia następnego lub nawet o zostawienie awizo. Czas od nadania paczki do daty przygotowania do doręczenia - tydzień. NIGDY WIĘCEJ!!!!!!!!!!
Poczta! Biało-czerwona...Przy ul. Krzemowej numerek z anglojęzycznym nadrukiem, ok. 11 osób. Chciałam wpłacić pewną kwotę. Pani oglądała mój wypełniony druczek, napisałam czego wpłata dotyczy, nie, powinien być jeszcze jakiś symbol. Bo komputer nie przyjmie. Ponieważ się zawzięłam, po nie załatwieniu przelewu na Orunii, pojechałam na ul. DŁugą. Tam sielanka, tylko 3 osoby w kolejce, miła Pani poinformowała co mam dopisać i zostałam obsłużona. Jestem zaskoczona, że na ul. Długiej, ok. godz.13 klienci załatwiani są w miłej i sympatycznej atmosferze. Dziękuję...