Widok

4 pory roku Straszyn -Ktoś był,Ktoś wyprawiał tam wesele???

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam przyszłe i obecne Mężatki:) Czy macie jakies zdanie na temat hotelu 4 pory roku w Straszynie, w ramach wyprawiania tam wesela? Bardzo ciekawa jestem Waszych opini. Jestesmy na etapie szukania sali i mamy spory problem z wyborem. Proszę pomożcie:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja siostra miala tam wesele 2 lata temu. Raczej zadowoleni bylismy, piekna okolica, piekny hotel....niestety jedzenie bylo zimne i troche oszukali nas z napojami (policzyli wiecej), ogolnie strasznie ciagna kase na wszystkim, no ale miejsce samo w sobie jest piekne...uwazalabym jednak na srone finansowa.pozdrawiam!
JUZ POMOAGAM ;)MY MIELIŚMY TAM WESELE W CZERWCU BR. WYSZŁO REWELACJA. !!!! OCZYWISCIE JAKBY SIE KTOS CHCIAŁ PRZYCZEPIĆ TO NIEDOCIĄGNIECIA BYŁy PEWNIE JAK WSZEDZIE. TZN NAJWAZNIEJSZE TO FAKT ZE NIE DZIAŁAŁA KLIMA, KELNER NAS POINFORMOWAŁ ZE WŁASNIE SIE ZEPSUŁA A NAZAJUTRZ INNA KELNERKA SIE NIECHCĄCO PRZYZNAŁA ZE NIE DZIAŁA JUZ OD TYGODNIA. PO MAŁEJ KONFRONTACJI ZAPŁACILISMY PONAD POŁOWE KWOTY ZA WYNAJEM SALI MNIEJ CZYLI IDZIE SIE DOGADAĆ. CO DO USTALEŃ SPRZED SLUBU PROPONUJE MIEC WSYZSTKO NA PISME CZYLI NAJLEPIEJ MAILOWO, BO Z KILKU RZECZY PANI SIĘ WYCOFAŁA NIE PRZYZNAJĄC ZE TO POWIEDZIAŁA. NA IMP MIAŁA BYC TEZ PANI ORGANIZATORKA ALE ZACHOROWAŁA WIEC MIAŁA BYĆ W ZAMIAN PANI DYREKTOR, KTÓRA NAS TOTALNIE ZLEKCEWAŻYŁA I NIE PRZYSZŁA. OGÓLNIE BARDZO FAJNIE, BARDZO ELEGANCKO, BARDZO POLECAM,
o to dobrze, ze idzie sie dogadac odnosnie tej kwoty za wynajem sali, bo 2440 zl za samo wynajecie to troszke przesada, zwazywszy na to, ze cen za goscia na weselu nie maja przy tym jakos fantastycznie niskich. Przy 70 gosciach , ktorych planujemy miec na weselu przy menu za 165 zł wychodzi 200(z wynajeciem sali)! jest rozniaca.dziekuję Dziewczyny:)
U NAM BYŁO 170 /OS, ZA WYNAJEM SALI JAKIES 1000,00 PO NEGOCJACJI, JEDZENIE CIEPŁE -PRZEPYSZNY ŁOSOS ZE SZPINAKIEM NA OBIAD - MUSICIE GO MIEĆ ;) GOSCIE BYLI ZACHWYCENI, MY SAMI JESZCZE BARDZIEJ. SALA ELEGANCKA, WARTA TYCH KOSZTÓW. A CO DO "ZŁODZIEJSTWA" TO WSZEDZIE JEST WIEC NIE MA CO PANIKOWAC. CHOC DUZO WCZESNIEJ MOWILISMY O TYM WIEC MOZE SIE BALI;) HEE.
My tez myslelismy o weselu wlasnie w tym miejscu,dopoki tam nie pojechalismy.Babka na ktora akurat trafilismy byla bardzo niemila i wogole robila nam laske ze na cokolwiek nam odpowie-doszlo do niemilej wymiany zdan.Znalezlismy lepsze miejsce i z calego serca bede zawsze i wszedzie je polecac-Kozi Grod-zreszta niedaleko Straszyna-przemila i profesjonalna obsluga na najwyzszym poziomie.
www.kozigrod.pl
W razie jakichkolwiek pytan sluze pomoca.Pozdrawiam-Asia.
MY MIELISMY P. MARTE, CAŁKIEM WPORZADKU DZIEWCZYNA. A KOZI GRÓD ?- TEZ SUPER TYLKO CENY STOSUNKOWO JESZCZE WYZSZE I BRAK BYŁO DLA NAS TERMINÓW;(
My mieliśmy wesele w 4 porach 19 lipca i było cudownie!!
Zarówno obsługa, jedzenie, dekoracje.. Gdybym miała robić wesele raz jeszcze to nie zawahałabym się nawet przez sekundę :)
Pani Ania - szefowa marketingu baaardzo zyskuje przy bliższym poznaniu. Znosiła moje wszystkie kaprysy i spełniała wymysły :)
Bardzo się bałam jak to wszystko wyjdzie, ale niepotrzebnie :)
Piękniej sobie nie mogłam wyobrazić naszego wesela..
Polecam z całego serca :)

Inne tematy z forum Straszyn

Silva (6 odpowiedzi)

W bezpośrednim sąsiedztwie osiedla Silva, które powstaje w Straszynie u zbiegu ulic Bocznej i...

do góry