Widok

40-te urodziny

Kiedy znaleźliśmy ten lokal w internecie podchodziliśmy trochę z niedowierzaniem czytając wcześniejsze opinie, ale po spotkaniu z właścicielem i ''wizji lokalnej'' wątpliwości natychmiast się rozmyły. Możemy powiedzieć, że był to 100% strzał w 10. Nie bez przyczyny daliśmy wszędzie max ocenę. W każdej dziedzinie nasze oczekiwania zostały spełnione, a chcę dodać , że nie jesteśmy ''łatwymi'' klientami. Jak najbardziej polecamy wszystkim ten lokal. Jeśli zajdzie potrzeba zorganizowania kolejnej imprezy, na pewno tam wrócimy. Właściciel jak i obsługa przemili ludzie, wręcz nie do uwierzenia. Lekarze z ''Na dobre i na złe'' to przy nich pikuś:). Dania przepyszne i w ilości nie do przejedzenia. DJ polecany przez p.Bartosza stanął na wysokości zadania,dawno się tak nie bawiliśmy... Mógłbym tu mnożyć te pochwały aż zabraknie miejsca, ale...powiem tylko jedno, uśmiech na twarzy żony...bezcenny :)
Moja ocena
Bistro & Restauracja Kuźnia kategoria: Sale okolicznościowe
obsługa: 6

oferta: 6

kreatywność: 6

klimat: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kolacja

Po wycieczce do Ameryki pokochałam steki. Byliśmy z mężem na steku w Dworze Kużniczki. Nasze krajowe wypadły o wiele lepiej. Jedna uwaga, kelnerka nie zapytała jaki stek kto lubi. Mąż był zachwycony krwistym stekiem, ja wolę bardziej wysmażone. Polecam ten lokal. Miło, nastrojowo i czysto.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry