Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Niespodzianka urodzinowa wątek zamknięty Od początku duże zaangażowanie i elastyczność pani menadżer oraz załogi....
~Margo Anette
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 października 2016

szczerze polecam wątek zamknięty organizowaliśmy 40-ste urodziny na 20 osób szczerze polecamy lokal Goście...
~Asia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 marca 2016

ZACHWYT!!! wątek zamknięty Możecie tu usiąść w małym gronie, ale i 60 osób nie będzie się tłoczyć....
~Piotr
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 marca 2016

Urodziny wątek zamknięty Do restauracji wybraliśmy się na okrągłe urodziny mojej Mamy. Na wejściu...
~Ewa
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 stycznia 2016

Miejsce z rewelacyjna kuchnia i obsługą wątek zamknięty Wybór był dość przypadkowy na kolację służbową. Jednak rewelacyjna kuchnia...
~Kamil z rodziną
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 24 września 2015

Beznadziejnie wątek zamknięty Moim zdaniem totalnie beznadziejnie, na każDej imprezie jest ten sam wystrój...
~gość
1

dodano: 6 lipca 2015

40-te urodziny wątek zamknięty Kiedy znaleźliśmy ten lokal w internecie podchodziliśmy trochę z...
~Piotr
1

dodano: 17 listopada 2013

Steki wątek zamknięty W poszukiwaniu nowych miejsc serwujących steki wybraliśmy się do tego lokalu...
~Aga
-

dodano: 21 lipca 2015

Piękna restauracja, wspaniała lokalizacja wątek zamknięty Wyśmienita obsługa, przepiękne wnętrze, bardzo smaczne przystawki, zupy,...
~me
-

dodano: 11 lipca 2015

Podwójne Urodziny wątek zamknięty Nasze wspólne urodziny obchodziliśmy w Piwnicach Dworu Kuźniczki. To był...
~Barbara i Jacek
-

dodano: 14 lutego 2015

Gorąco polecam!! wątek zamknięty Organizacja imprezy rodzinnej w dosyć krótkim czasie, wszystko się udało,...
~Dorota
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 27 sierpnia 2014

Gorąco polecam wątek zamknięty Organizowaliśmy w tym lokalu małą imprezę rodzinną (ok. 20 osób) i wszyscy...
~Maria
-

dodano: 21 lipca 2014

Zakończenie roku szkolnego wątek zamknięty Bardzo miła obsługa, serwowane posiłki bardzo smaczne, wszyscy goście bardzo...
~Br. Janusz
-

dodano: 16 lipca 2014

super wątek zamknięty Polecam wszystkim organizację imprez rodzinnych i nie tylko w Dworze...
~Krystyna
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 18 listopada 2013

Jubilesz 50-lecia slubu wątek zamknięty Bardzo dziękuję za profesjonalne przygotowanie uroczystosci, zgodnie z moimi...
~Viola
-

dodano: 1 lipca 2013

Aż dziw że dotąd nie jest o tym miejscu głośno! wątek zamknięty Mieliśmy z mężem szczęście, że trafiliśmy do tego wspaniałego miejsca, aby...
~Anna
-

dodano: 20 czerwca 2013

50-te urodziny wątek zamknięty Dwór Kuźniczki to moje nowe odkrycie. Nie spodziewałam się że we Wrzeszczu...
~Hania
-

dodano: 3 marca 2013

Jubileusz.... wątek zamknięty W tym ciekawym, klimatycznym miejscu obchodziłam jubileusz. Jestem pod...
~Jubilatka
-

dodano: 18 lutego 2013

Wesele wątek zamknięty Witamy! 11.08.2012r. odbył się nasz ślub w Dworze Kuźniczki, jesteśmy...
~Kamila i Konrad Bereza
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 14 sierpnia 2012

Naprawdę godni polecenia!!! wątek zamknięty Piękny, klimatyczny wystrój lokalu. Cudowne jedzenie, bardzo atrakcyjnie...
~Aga
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 1 czerwca 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry