Widok
Beznadziejnie
Moim zdaniem totalnie beznadziejnie, na każDej imprezie jest ten sam wystrój stołów, odnosze wrażenie ze mają tylko jeden zestaw ozdób i wiecznie ich używają nawet jak sa brudne od wosku ze świec. Właściciele mają w nosie zadbanie o szczegóły takie jak odpowiednie miejsce na kwiaty. Mieliśmy również problemem z rozliczeniem ponieważ najwyraźniej wspólnicy nie przekazują sobie wzajemnie informacji na temat zamówionego menu. Sala bardzo ciemna, aczkolwiek jedzenie pyszne.
Moja ocena
Bistro & Restauracja Kuźnia
kategoria: Sale okolicznościowe
obsługa: 1
oferta: 1
kreatywność: 1
klimat: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6
NA wielu imprezach sie tam bywało ,skoro tak podsumowałeś -na każdej-Zostałam zaproszona na urodziny babci i wystrój stołów był zupełnie inny ,odbiegający od imprezy firmowej.No cóż może jak napiszesz to za każdym razem przemalują ściany i te antyczne świeczniki wymienią na złote.MAM nadzieję ,że każdy ma trochę oleju w głowie i sam oceni .JAAA wychodzę założenia , że warto wspierać lokalny biznes ,bo w końcu nie muszę jechac do Sopotu i taxi wracać ,żeby się zrelaksować w klimatycznym i nastrojowym ogrodzie przy muzyce i lampce wina. PRZETRZYJ oczy, uśmiechnij się , a życie będzie milsze ,wyjdż do ludzi i nie krytykuj daj innym żyć.
Może DZIEWCZYNY ci trzeba,posłuchaj starszej koleżanki .
Może DZIEWCZYNY ci trzeba,posłuchaj starszej koleżanki .