Widok

5 urodziny Wyspy

5 urodziny Wyspy Temat dostępny też na forum:
Fundacja Wyspa Progress obchodzi 5 lat alternatywnej aktywności w stoczni, dlatego zaprasza na trzy wydarzenia artystyczne, które odbędą się w piątek 5 października 2007.W Instytucie Sztuki Wyspa o godzinie 19:00 nastąpi otwarcie wystawy francuskiej artystki Jeanne Susplugas Skutki Uboczne, oraz wystawy model ad hoc, prezentującej sztukę artystów związanych z Modelarnią, czyli Samoorganizującą ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

lipa

Na stronie napisane jest, że wstęp kosztuje 10 zł. Przejechałam 20 km, żeby uczestniczyć w tej imprezie, jednak na miejscu okazało się, że wstęp jest tylko na specjalne zaproszenia. Straciłam tylko czas i pieniądze. Nawet nie chcę komentować takiego braku profesjonalizmu, bo cisną mi się tylko niecenzuralne słowa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rozrywka

Maryla Rodowicz (26 odpowiedzi)

To będzie wyjątkowe spotkanie z legendą polskiej piosenki, która od dekad łączy pokolenia. W...

Pho3nix IRONKIDS Gdynia (3 odpowiedzi)

Przed Pho3nix IRONKIDS Gdynia na trasie pojawią się dzieciaki. Po raz kolejny najmłodsi staną na...

Piknik patriotyczny (9 odpowiedzi)

18 lipca o godz. 15:00 na Polance Redłowskiej w Gdyni odbędzie się piknik patriotyczny "Tu jest...

do góry