Widok

500 dni remontu

40-metrowego odcinka ul. Partyzantów w Gdyni
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jechałem tam ostatnio

nigdy nie jechałem bardziej krzywą ulicą, nawet w trakcie budowy
popieram tę opinię 59 nie zgadzam się z tą opinią 3

30 km

Z taka prędkością można tam urwać wszystko
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

...

Chcieliście opozycję która się z tad wywodzi to macie a teraz narzekacie. Narzekacie na rzadzacych nie mówię że są lepsi ale troszkę mniejsze zło niż tamte k....y kiedyś rządziły każdy ma prawo do swojego mylenia nie jestem za ani jednymi ani drugimi ale chwilowo wolę mniejsze g...o niż kiedys
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Gdynia

Gdynia nie ma prawdziwego gospodarza ! to tak wygląda w całej Gdyni ! Ludzie ogarnijcie się i idźcie na wybory ! Trzeba pogonić tych leszczynowych dziadków przyspawanych do krzeseł !!!
popieram tę opinię 129 nie zgadzam się z tą opinią 13

Desa

Nie dla Horaly ale ta ekipa już nie ma nic ciekawego do zaoferowania . Za co się nie weźmie porażka np cupsz. miasto nie rozwija się. Proponowane są jakieś pseudo akcje kwietnik przed urzędem, psia kupa plakat, i inne tego typu
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 2

W Gdyni Chyloni do dnia dzisiejszego nie otworzyli parkingu i normalnego przejścia na dworzec SKM. Termin był na 17 grudnia, a dalej syf i trzeba chodzić na około.
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzieci z klocków lego

By to szybciej i lepiej zrobiły
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kiedy zlikwidują Gdynię?
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nieoficjalne info

Rąbneli się przy wyznaczaniu poziomu zero w budynku i teraz poprawiają chodnik i jezdnię pod budynek. Na czyj koszt??
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kucyk

Podaj się do dymisji. To jest skandal. Tam można urwać koło albo miskę olejową
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 0

Halo

Drodzy gdynianie pamiętajcie o tym przy wyborach!!!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

kamienie

Kamienie są a gdzie partyzanci?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Szkoda

02.01.2022 padalo, dodatkowo po rostopach była ogromna kałuża, zahaczylam podwoziem.Dzis odbieram samochód z naprawy i ciekawa jestem jak zadziała odszkodowanie z polisy miasta.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgroza

Banda nieudacznikow... Począwszy od "włodarzy" choć nie wiem czy zasługują na takie określenie skończywszy na budowniczych... Mieszkam w tym rejonie i od przebudowy wzgórza muszę jeździć na około a teraz doszedł jeszcze ten niekończący się remont(przebudowa)... Żal. Czy wy nie widzicie ze to miasto zaczęło się wyludniać...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdynia

To jest skandal tak jak opłaty parkingowe
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry