Widok

6 par bucików rozm.19 -21

6 par bucików rozm.19 -21
oddam 6 par różnych bucików w rozmiarach od 19 do 21 w bardzo dobrym i jedne w dost stanie 4 pary skórzane.Mile widziane coś słodkiego dla dziecka.

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wstyd

co za buty ja bym za darmo takich dziecku nie zalozyla
wstyd wstyd wstyd
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 16

wstydzić ty się powinnaś z jakiej racji się wogóle wpierniczasz

wiele rodziców nie stać na nowe buciki dla dziecka to lepiej boso moją chodzić?
3 z nich to porządne skórzane buty.Potrzebujące osobie napewno sie przydadzą.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Opinia została zablokowana przez moderatora

wstydzić możesz sie za swoją wypopwidz

wstyd to kraść znalazła się bogata to co na tym dziale robisz?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

wiesz co kobieto ugryz sie w jezyk zanim cos tu napiszesz,niektore dzieci wogole bucikow niemaja
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

hahaha sama wystawia buty nie lepsze od tych a krytukuje innych
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wiesz skoro się tak wypowiadasz to chyba nie znasz życia.Siedzisz pewnie na garnuszku mamusi i nic ci nie brakuje. Skoro nie jesteś zainteresowana to po co oglądasz niektóre dzieci nawet takich nie mają sama jak mam okazje to korzystam z takich ogłoszeń bo ubrać 3 dzieci jest ciężko. Mam nadzieję że pomyślisz następnym razem.

LUDZIE NIE BADZCIE TACY CHAMSCY JEST NAPEWNO RODZINA CO TE BUCIKI KOMUSC SIE PRZYDADZA MONIA
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Banda Malkontentów.

moim zdaniem te buciki wyglądają dobrze i naprawdę się zastanówcie ludzie, bo takimi komentarzami zniechęcacie ludzi do pomocy. Nikt nie chce czytać tego, że jakie on łachy i śmieci oddaje - mimo, że jest to nieprawda. Skoro uważacie, że warto oddać coś w lepszym stanie to to zróbcie i oddajcie.

A ludziom, którzy chcą pomóc bezinteresownie tak jak mogą należy się pochwała, a nie takie bzdurne komentarze.

Bo pewnie wg niektórych buty w niezłym stanie lepiej wyrzucić na śmietnik lub do tych puszek caritasu, gdzie rzeczy nie idą do potrzebujących tylko do szmateksów?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale jak sie oddaje, to nie pisze sie, zeby dac cos slodkiego. Bo jak naprawde jest biedna rodzina, to poprostu ja nie stac na slodycze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Społeczność

bezinteresownie pomoge (162 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...

Oddam w dobre ręce rocznego kanarka glostera z całym wyposażeniem (16 odpowiedzi)

Oddam w dobre ręce rocznego kanarka glostera z całym wyposażeniem oddam kanarka wraz z klatką i...

do góry