OK. 5 lat temu, moja narzeczona, a obecnie żona zaprowadziła mnie do lokalu przy Świętojańskiej. Durum wspaniały, przyprawy, mięso bardzo spójne, po prostu przepyszne. I chyba problem pojawił się, gdy otworzyli Kebab Star. Od tego momentu Kebab U Turka, taki smaczny zaczął się pier...lić. 2 miesiące temu brat powiedział, żeby tam nie jeść, bo sos jakiś kwaśny dostał. Kolega tydzień temu to samo. Niespełna godzinę temu kupiłem 2 x durum. Kasy nie szkoda, to 24 zł, ale kebab wypełniony jakimiś skórami. Połowę wypluliśmy do śmietnika, a że mieszkam bardzo blisko, to część trafiła do domowego śmietnika, bo do domu zdążyłem dojść. Nie jestem związany z branżą gastronomiczną w żaden sposób i nie jestem od konkurencji. Obsługa 15/10, ale niestety to na czym pracują i co podają klientowi to nie ich wina. Jakość bardzo słaba. Lepsze jedzenie już w budkach z zapiekankami podają. // Kamil