Widok

70 ludzi to duzo czy malo???

Wesele Temat dostępny też na forum:
Mial ktos wesele na 70 osób? moze sie pochwalic jak to wygladalo?? ja bylem tylko na jednym wesleu w zyciu i tam bylo ze 130 ludzi, fajnie sie bawili itd, a jak to jest np przy 60-70 osobach? czy tak samo??? a moze lepiej. moze ktos napisze swoje odczucia:}
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam moim zdaniem to wesele na 70 osób jest takie w sam raz nie za dużo nie za mało... Ja byłam na weselu gdzie było 80 osób i byłam na takim co było 45 i na jednym i drugim ludziska się super bawili! To raczej nie zależy od ilości osób tylko jakie to są osoby i czy potrafią się dobrze bawić tak mi się wydaje...u mnie chyba będzie tak 50-60!pozdrowionka
image
image
a ja uwazam ze wszytsko zalezy od wielkosci sali(jesli jest bardzo duza sala a malo ludzi wyglada pusto)no i od towarzystwa ,jesli jest wesole to nawet 30 osob lepiej bedzie sie bawilo niz 230 srednio lubiacych sie bawic:)
takze sie zgadzam. bylam na wesleu gdzie bawiło sie 40 osób i rzeczywiscie było super. natomiast 120 osobowego wesele nie wspominam najciekawiej. było tak wiele osób,ze oglądajac film z wesela dziwiłam sie, bo niektóre osoby widziałam 1 raz:).

image
ja ma na 70 /74 osoby i uwazam ze to git bo nie mamy duzej sali .na wszystkich weselach na których bylam bylo mniej wiecej tyle samo osób i zawsze było fajnie.ale to nie zalezy od ilosci tylko od jakosci!!!!

Nie przeprasam za bledy
Moim zdaniem wszystko alezy kogo się zaprosi, wiec od towarzystwa... jak są ponuracy to nawet jakby orkiestra czy dj stawali na glowie to zasiądą za stołem i wołami ich nie wyciągniesz ...
Ale 70 to chyba tak akurat :)

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
isa, to najlepsza ilość na wesele
ludzie sie poznają i będą sie bawić
a nie potworzą sie kółka wzajemej adoracji :)

.

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

do góry