Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Moje ulubione sushi od lat :) wątek zamknięty Od paru lat jestem wierną fanką 77, jest to dla mnie rewelacyjne sushi,...
~Ania
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 7 stycznia 2017

Rewelacja wątek zamknięty Polecam wszystkim! Super klimat, jedzenie i obsługa. Pani Agata ekspresowo i...
~Michał
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 października 2015

Najlepiej wątek zamknięty Najsmaczniejsze sushi w trójmiescie. Super obsługa, szczególnie pani Agata i...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 października 2015

NIGDY WIECEJ!!!Obsługa fatalna wątek zamknięty Nigdy wiecej nie pójdę do tej restauracji i wszystkim odradzam,nie akceptują...
~Pani
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 21 lipca 2012

Najlepsi sushimasterzy w Trójmieście!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Sushi 77 jest miejscem, gdzie wybieram się z rodziną, przyjaciółmi,...
~Beata
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 2 lutego 2014

Sushi 77 -polecam wątek zamknięty Ja dla mnie najlepsze sushi w Trójmieście, zanim otworzyli lokal w Gdańsku(tu...
~Magda
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 4 czerwca 2013

Klimatycznie i smacznie wątek zamknięty Byliśmy wczoraj z dziewczyną na sushi w Sushi 77 na Monciaku i zostaliśy...
~Michał
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 12 kwietnia 2013

Polecam :) wątek zamknięty Do 77 zaglądam już od kilku lat. Nigdy nie byłam zawiedziona. Obsługa...
~Marta
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 24 stycznia 2013

Warto! wątek zamknięty Bardzo różnorodne menu- każdy znajdzie coś dla siebie.
~M
-

dodano: 16 listopada 2012

polecam sushi wątek zamknięty Byłam pierwszy raz na sushi i niebo w ... gębie, pychaa, pierogi z kaczką,...
~ata211
-

dodano: 16 września 2012

polecam wątek zamknięty Mój ulubiony sushi lokal, zamawiam przez telefon i odbieram na miejscu na...
~Ag
-

dodano: 15 lipca 2012

Bez zastrzeżeń!!! wątek zamknięty Zamawiam często,dość często.Zarówno ja jak i znajomi zamawiamy na wynos do...
~Kasia
-

dodano: 19 marca 2012

Polecam! wątek zamknięty Co tydzień tak samo przepysznie :)
~Juliusz
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 20 listopada 2011

Uwielbiam to miejsce! wątek zamknięty Polecam każdemu, bylo idealnie! Moje dzieci sa zachwycone kolorowankami jakie...
~Kornelia T.
-

dodano: 18 listopada 2011

Pyszne jedzenie wątek zamknięty Witam, byłem wczoraj wraz z partnerką na sushi w Sopocie w Krzywym...
~Jacek
-

dodano: 13 sierpnia 2011

Najlepsze Sushi w Sopocie wątek zamknięty Odwiedzałem każdą Restaurację Sushi w Sopocie,Sushi77 wygrywa! Dobrze...
~Baczek
-

dodano: 29 lipca 2011

Fatalnie wątek zamknięty Najgorsze sushi jakie jadłam w 3mieście. W ogóle mi nie smakowało,m w dodatku...
~Kasia
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 2 lutego 2011

WSPANIAŁE JEDZENIE,POLECAM wątek zamknięty Byłam w 77 sushi wielokrotnie i wybieram się tam jutro.Jedzenie...
~Joanna
-

dodano: 14 stycznia 2011

Kasia - opinia wątek zamknięty Jak na takie ceny nie polecam. Restauracja sama w sobie nie ma nic...
~Kasia
-

dodano: 25 października 2010

Polecam wątek zamknięty Polecam głównie ze wzlędu na przesympatyczną obsługę,bo nie mam porównania co...
~aga
-

dodano: 8 października 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
59

56

wątków

do góry