Motoryzacja Ciekawostki motoryzacyjne, testy aut. To miejsce dla fanów szybkiej jazdy.
Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Audi S4 2.7 Jeszcze zapytanie o inny model samochodu-Audi S4 2.7 biTurbo. Jakie jest...
~Grzegorz & Aga
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 8 kwietnia 2009

Audi Mam pytanie odnośnie silnika Audi A8 z 2000 roku 3.7 benzyna + gaz. Jaka...
~Grzegorz & Aga
-

dodano: 8 kwietnia 2009

Pomoc w sprawdzeniu modułu PIAGGIO/GILERA Szukam kogoś z trójmiasta kto umożliwi mi sprawdzenie mojego cewkomodułu w...
~R.S50
-

dodano: 29 marca 2009

szkoda jazdy Czesc :) Mam pytanie. Moze znacie jakas szkole jazdy ktora ma indywidulany...
~Ewa
2

dodano: 23 grudnia 2008

mechanik - Gdynia Cześć, polećcie prosze dobrego mechanika, ktory ogarnia temat gaźników....
~marcin
-

dodano: 16 marca 2009

szukam dobrego mechanika oplów omeg na terenie trójmiasta!!!! pilnie szukam dobrego mechanika ktory interesuje sie oplami a dokladnie: opel...
kajagdynia
1

dodano: 17 października 2008

sprzedam koła z letnimi oponami do Fiata Punto Witam, mam do sprzedania prawie nowe opony z felgami do Fiata Punto....
~rafallitho
-

dodano: 8 marca 2009

Jak walczyć z korkami??? Dostaliście juz e-maila z akcji www.odkorkujklimat.pl . ja już dostałem...
~Ekolubny
-

dodano: 6 marca 2009

Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zipp................ Mam pytanie, kupiłam dzisiaj skuter zipp astec. Mam pytanie bo koło nóżki...
trotka
-

dodano: 3 marca 2009

Nauka jazdy!!!!!!! MOIM ZDANIEM NAJLEPSZ SZKOŁA NAUKI JAZDY JEST W GDYNI LOK SAM DONIEJ...
~MM
-

dodano: 27 lutego 2009

Kupię Fiata 126p Kupię Fiata 126p w stanie dobrym, z ważnym przeglądem i ubezpieczeniem oc....
~guciorz
-

dodano: 27 lutego 2009

uzywana fura http://moto.trojmiasto.pl/news.php?id_news=31032 Mial ktos z was takie...
lamerman
1

dodano: 19 stycznia 2009

sklep z modelami samochodów w 3mieście?? proszę o namiary gdzie w trójmieście znajdę sklep z modelami/replikami...
~cebulka
-

dodano: 15 lutego 2009

Dobry warsztat ? Poszukuje dobrego warsztatu zajmującego się elektronika samochodową.W moim...
~wally
-

dodano: 13 lutego 2009

Ile kilometrów przejechaliście w Święta 2008 Witam, skoro święta już za nami może warto je podsumować. Zapraszam, do...
betagoo
1

dodano: 30 grudnia 2008

czy ktos wie.... Czesc wszystkim :) Czytam wlasnie artykul o sztucznych inteligencjach, znacie...
~asssssssssss
-

dodano: 7 lutego 2009

Elektroniczna karta pojadzu Gdzie składa sie wnioski o elektroniczna karte kierowcy ( elektroniczne...
~kiki
2

dodano: 31 stycznia 2009

seat ibiza 1.4 hej, mam wielką prośbe, gdzie mogę dostać w gdańsku ewentualnie w trojmiescie...
nulka
-

dodano: 31 stycznia 2009

przerwany kurs... need help ;) Moze ktos z was zna odpowiedz: Zaczalem kurs prawa jazdy jakies 2 lata...
LGift
2

dodano: 7 stycznia 2009

nnt. zagłosujcie prosze:)) http://www.ilovemilka.pl/vF1015
Madziola
-

dodano: 21 stycznia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
64369

5137

wątków

do góry