Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
profesjonalny klub z rodzinną atmosferą wątek zamknięty Polecam! LEON każdego kanapowca przekona do sportu:) Planuję wrócić po...
~Monika
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 22 sierpnia 2012

POLECAM!!! wątek zamknięty Co tu dużo mówić... świetni ludzie którzy zawsze służą pomocą. Rewelacyjna...
~Paulina
-

dodano: 22 sierpnia 2012

Polecam! wątek zamknięty Świetne miejsce, mają rewelacyjny personel no i oferta ciekawa, poza...
~NWL
-

dodano: 21 sierpnia 2012

Polecam wątek zamknięty Polecam wszystkim w szczególności zajęcia grópowe ze wskazaniem na Kettlebell
~Krzysztof Szachogłuchowicz
-

Świetne siłownia i fitness wątek zamknięty Trafiłem tam przypadkiem i od razu wiedziałem że to jest to miejsce, świetny...
~Daniel
-

Kettlebell wątek zamknięty Świetne treningi Kettlebell. A Leon zaraża swoim entuzjazmem do sportu dla...
~maciałek
-

Gorąco polecam! wątek zamknięty To jest to czego szukałam od dawna, super atmosfera, czujesz się jak w domu,...
~Gosia
-

dodano: 14 sierpnia 2012

Najlepsza siłownia na jakiej do tej pory byłem wątek zamknięty Przyjemny klimat, miła kompetentna obsługa, przestronne szatnie, aż chce się...
~Krzysiek
-

dodano: 5 czerwca 2012

SUPER LEON ! wątek zamknięty rodzinna atmosfera ,super trenerzy ! extra zajęcia ! naprawdę polecam !...
~kasjan
-

dodano: 13 marca 2012

sprzęt na wypasie wątek zamknięty Polecam klub. Jak dla mnie bajka. Takiego sprzętu nie widziałem w innych...
~oldschool
-

dodano: 16 listopada 2011

Gdzie dobry club fitness? wątek zamknięty Przeprowadziłam się niedawno na Dąbrowe (Gdynia) i chciałabym zapisać się...
~Mirka
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 30 sierpnia 2011

Rodzinna atmosfera wątek zamknięty Szczególnie polecam tym którzy nigdy wcześniej do klubu fitness nie chodzili...
~Monika
-

dodano: 19 marca 2011

Gorąco polecam! wątek zamknięty Bardzo dobry klub. Dobre wyposażenie, profesjonalna obsługa, miła atmosfera....
~Sławek
1

dodano: 10 marca 2011

Jedna z lepszych siłowni w okolicy wątek zamknięty Klub godny polecenia. Miła atmosfera oraz opieka trenerska, zwłaszcza dla...
~Arek
-

dodano: 22 stycznia 2011

To czego szukałem wątek zamknięty Bardzo fajny fitness. Olbrzymia elastyczność w dopasowaniu się do potrzeb...
~Tomek
-

dodano: 18 stycznia 2011

uwielbiam wątek zamknięty Kettlebell u Leona to potęga! Cycling wyciska za mnie siódme poty i daje...
~Grzegorz
-

dodano: 16 stycznia 2011

SUPER! wątek zamknięty Do Leona chadzam regularnie od dwóch miesięcy, 3-4 razy w tygodniu. Wcześniej...
~Ania
-

dodano: 15 stycznia 2011

karamba - opinia wątek zamknięty uwielbiam zajecia u karoliny. niezly wycisk. rewelacja!!
~karamba
-

dodano: 6 grudnia 2010

Polecam wątek zamknięty Bardzo dobry, profesjonalny klub fitness. Polecam!
~majster_spadl_z_dachu
-

dodano: 27 października 2010

super wątek zamknięty kule + maczugi = siła + wytrzymałość:) Chodzę na zajęcia z kettlebell i...
~Kulomaniak
-

dodano: 25 października 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
81

68

wątków

do góry