Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kamila - opinia wątek zamknięty Jestem po pierwszej wizycie i śmiało mogę stwierdzić że Pan Rafał działa...
~Kamila
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 12 kwietnia 2022

Kevin - opinia wątek zamknięty Dziekuje za terapie jestem bardzo zadowolony
~Kevin
-

dodano: 4 marca 2022

Klaudia - opinia wątek zamknięty Pan Rafał ma super wiedzę, jestem pod wrażeniem jego umiejętności i że...
~Klaudia
-

dodano: 23 lutego 2022

Violetta - opinia wątek zamknięty Polecam to miejsce wszystkim, którzy szukają doświadczonego psychologa....
~Violetta
-

dodano: 31 stycznia 2022

Ewa - opinia wątek zamknięty Pan Rafał to człowiek, który odmienił moje życie. Jestem pod ogromnym...
~Ewa
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 26 stycznia 2022

Marta - opinia wątek zamknięty Bardzo szybko zauważyłam poprawę. Dziękuję, postawił mnie pan na nogi i mogę...
~Marta
-

dodano: 25 stycznia 2022

Paweł - opinia wątek zamknięty Pan Rafał zna się na swojej profesji. Polecam wszystkim, którzy wybierają się...
~Paweł
-

dodano: 17 stycznia 2022

Ola - opinia wątek zamknięty Pan Rafał jest osobą godną zaufania, zna się na swojej profesji. Polecam...
~Ola
-

dodano: 13 stycznia 2022

Martyna - opinia wątek zamknięty Każdy człowiek powinien dbac o harmonię ciała. W tym miejscu znalazłam...
~Martyna
-

dodano: 11 stycznia 2022

gosiaczek - opinia wątek zamknięty Byłam u Pana Rafa na 4 wizytach. Już po trzeciej wizycie czułam się zdrowa....
~gosiaczek
1

dodano: 19 stycznia 2020

Bartek - opinia wątek zamknięty Bardzo fachowa pomoc, nie spodziewałem się takiej analizy mojego ciała,...
~Bartek
-

dodano: 15 grudnia 2021

Grzesiek - opinia wątek zamknięty Bardzo miło i sympatycznie.To naprawdę działa, oczywiście nie wszystko...
~Grzesiek
-

dodano: 7 grudnia 2021

Weronika - opinia wątek zamknięty Byłam w bardzo dużym kryzysie, nie chciało mi się kompletnie nic, dzięki...
~Weronika
-

dodano: 30 listopada 2021

Konrad - opinia wątek zamknięty Ogromna wiedza, cierpliwosc i umiejętnosc słuchania są nie do przecenienia....
~Konrad
-

dodano: 26 listopada 2021

Zbyszek - opinia wątek zamknięty Pan Rafał powiedział, że pomoże mi wyjść z problemu i słowa dotrzymał, złoty...
~Zbyszek
-

dodano: 23 listopada 2021

Karolina P. - opinia wątek zamknięty Jestem zachwycona niekonwencjalnymi metodami Pana Rafala, pomogl mi sie...
~Karolina P.
-

dodano: 9 listopada 2021

Andrzej - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony z terapıı. Polecam
~Andrzej
-

dodano: 1 listopada 2021

Anna Szczęsna - opinia wątek zamknięty Z Panem Rafałem miałam przyjemność budować nową mnie w oparciu o słowa w...
~Anna Szczęsna
-

dodano: 23 października 2021

Radzio - opinia wątek zamknięty Terapia na bardzo wysokim poziomie. Bezsenność i natrętne myśli minęły po...
~Radzio
-

dodano: 17 października 2021

Kuba - opinia wątek zamknięty Od dawna zmagałem się z różnymi dolegliwościami, mój przypadek wydawał sie...
~Kuba
-

dodano: 17 września 2021

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
365

280

wątków

do góry