Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
pewna pani doktor laryngolog wątek zamknięty Nie pamiętam dokładnie jak ta pani się nazywa, w każdym razie przyjmuje w...
~Ania
6

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 28 września 2010

Oddział Niemowlęcy wątek zamknięty Składam serdeczne podziękowania dla lekarzy i pielęgniarek tego oddziału. Od...
~PACJENTKA
-

dodano: 27 stycznia 2014

Dorota - opinia wątek zamknięty Dziękuję całemu gronu lekarzy z V oddziału dziecięcego przy ul. Polanki, w...
~Dorota
-

dodano: 24 stycznia 2014

Super szpital wątek zamknięty Obsługa w porządku, bardzo fajni lekarze ,naszym była dr,Szczęch świetna...
~MIRANDA
-

dodano: 23 stycznia 2014

od 01.01.2010 opłaty dla rodziców!!! wątek zamknięty Od 01.01.2010 wprowadzono przepis, który każe rodzicom, którzy zostają z...
~A
4

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 8 stycznia 2010

Badania diagnostyczne - oddział VII wątek zamknięty Byliśmy z synkiem na diagnostyce pod kątem alergii i astmy na oddziale VII. Z...
~mama małego pacjenta
-

dodano: 31 lipca 2013

Oddzial niemowlęcy wątek zamknięty Serdeczne podziękowania dla lekarzy(doktor; Łaniec,Szczęch i doktor...
~mama Damianka
-

dodano: 2 czerwca 2013

dla mnie skandal! wątek zamknięty Byłam z córką na oddziale chorób zakaźnych. To, co zastałyśmy, to dla mnie...
~mama
1

dodano: 19 listopada 2012

marne traktowanie rodziców wątek zamknięty Trafiłyśmy na odział VI interny i osobiście stwierdzam że wszystko dotyczące...
~zawiedzona mama
-

dodano: 12 listopada 2012

UWAGA!!!!!! wątek zamknięty witam, mój opis pobytu 5 letniego dziecka dotyczy oddziału VI interny....
~ewa
1

dodano: 22 sierpnia 2012

Życzymy zdrowia! wątek zamknięty Powiem tylko tyle, że mój synek jak dowiedział się, że wychodzimy ze...
~Mama Nikodema
-

dodano: 6 listopada 2012

SERDECZNE "DZIĘKUJĘ" DLA CAŁEGO PERSONELU ODDZ. VI wątek zamknięty Przebywałyśmy z córką na oddz.Interny (VI) dwukrotnie w tym roku. Jeśli ode...
~ania
-

dodano: 3 października 2012

podziekowanie za skuteczne leczenie bliźniaków wątek zamknięty dziękujemy całemu gronu lekarzy z V oddziału dziecięcego przy ul. Polanki, w...
~matka bliżniaków z Elbląga
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 26 lipca 2012

oddział V wątek zamknięty właśnie wróciłam ze szpitala, z oddziału 5.( luty/marzec 2012) opieka...
~wiola
-

dodano: 19 marca 2012

całkiem ok,poza wyjątkami wątek zamknięty Na pewno świetne lekarki,pielęgniarki w większości też-jednak jest kilka pań...
~mama Jasia
1

dodano: 13 listopada 2011

nie polecam lekarzy na VII oddziale alergologii!!! wątek zamknięty Witam, byliśmy z 2,5letnim synkiem na VII oddz. alergologii z AZS, oraz z...
~malutka79
2

dodano: 24 listopada 2010

Świetni fachowcy wątek zamknięty Po raz kolejny trafiłam z 2,5 miesięczną córeczką obciążoną licznymi wadami...
~Asia
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 13 września 2011

Takie zachowanie pielęgniarek to już szczyt hamstwa !!! wątek zamknięty Jak można być takimi ludzmi jak pielęgniarki V oddziału na zmianie nocnej...
~Wkur.... bardzo klient
4

dodano: 7 października 2009

Antonio - Oddział Niemowlęcy i Patologii Noworodka wątek zamknięty Wielkie podziękowanie i wieczna cześć dla: - pani ordynator dr n. med....
~Arkadiusz
1

dodano: 12 sierpnia 2011

Odział VI Rewelacja wątek zamknięty Dziś moja córka stawiła się na planowe przyjęcie do szpitala na oddział VI-...
~AOkrój
-

dodano: 18 lipca 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
122

78

wątków

do góry