Przychodnia Weterynaryjna

Weterynarze

Gdańsk, Bitwy Oliwskiej 28

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
POLECAM z czystym sercem !!! wątek zamknięty Każdy w weterynarzy tam pracujących ma ogromne serce do zwierząt, wita się z...
~zadowolona
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 4 lipca 2014

Bardzo drogo wątek zamknięty Gabinet wyposażony na najwyższym poziomie, opieka bardzo miła fachowa....
~Modest
-

dodano: 12 czerwca 2014

Serdecznie polecam!! wątek zamknięty Z kolejnym psem też przychodzimy tutaj. Uśmiech panów na nasz...
~vega_bw
1

dodano: 6 września 2013

Zdecydowanie polecam- profesjonalna i bardzo miła opieka. wątek zamknięty Polecam przychodnię, na pewno jako pogotowie. Byliśmy z kotką przed północą....
~Kasia W.
-

dodano: 1 maja 2014

Polecam! wątek zamknięty Zdecydowanie polecam, lekarze są fantastyczni i niedrodzy :) A co...
~Justyna
-

dodano: 28 kwietnia 2014

Bardzo Profesjonalni-Polecam:) wątek zamknięty Klinika wspaniała. Lekarze-pełen profesjonalizm, wgłębiają się w stan...
~ana
-

dodano: 4 kwietnia 2014

Wspaniała Klinika wątek zamknięty Polecam tę klinikę - bardzo przyjaźni lekarze, kompetencja i troska, także...
~RB
-

dodano: 1 kwietnia 2014

:) wątek zamknięty Lekarzy cechuje wysoki profesjonalizm, a jednocześnie wrażliwość i empatia....
~Ania
-

dodano: 27 marca 2014

:) wątek zamknięty Lekarzy cechuje wysoki profesjonalizm, a jednocześnie wrażliwość i empatia....
~Ania
-

Bardzo sumienna obbsługa... wątek zamknięty miła i z uwagą zarówno dla pacjenta jak i właściciela. Jakość i wyposażenie...
~Monika R
-

Kiara bokserka wątek zamknięty Gorąco polecam,na początek podziękowania dla dr Sebastiana który uratował...
~Kiara
-

dodano: 25 marca 2014

jokko - opinia wątek zamknięty Lekarze z Bitwy Oliwskiej dwa tygodnie walczyli o życie mojego psa, a gdy nic...
~jokko
-

dodano: 18 marca 2014

Profesjonalizm, wysoka kultura i zaangażowanie wątek zamknięty Nigdzie do tej pory nie potraktowano nas w ten sposób. Wielkie brawa i...
~Agnieszka
-

dodano: 10 marca 2014

Polecam dr Ławeckiego wątek zamknięty Podczas weekendu mój pies - lablador doznał urazu barku. Pan dr szczegółowo...
~monika
-

dodano: 9 marca 2014

Podziękowania dla Dr Artura Ławeckiego wątek zamknięty Panie doktorze dopiero teraz po 5 tygodniach gdy mój kochany piesek Kacperek...
~Iwona
-

dodano: 27 lutego 2014

T. Popławski - najlepszy wet wątek zamknięty Po wizytach u innych weterynarzy rada była jedna: uśpić, przy czym...
~M
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 29 stycznia 2014

Polecam ten Gabinet wątek zamknięty Chodze do tego gabinetu z moimi "ciapkamj" od lat j nie zamienie Ich na...
~Miczi
-

dodano: 4 stycznia 2014

Nie polecam wątek zamknięty Po wielu latach odwiedziłam ponownie przychodnię na Bitwy Oliwskiej w związku...
~K
-

dodano: 1 stycznia 2014

Kolejna operacja mojej jamniczki i kolejny sukces kliniki wątek zamknięty Profesjonalna obsługa,jakość usług na 6 szczególne podziękowania dla doktora...
~Urszula G.
-

dodano: 3 grudnia 2013

Weterynarze z powołania wątek zamknięty z czystym sumieniem mogę polecić klinikę dr. Popławskiego i Borcowskiego....
~starter1
1

dodano: 10 czerwca 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
191

155

wątków

do góry