Odpowiadasz na:

Dawid - opinia

najciekawszy obecnie wystrój ze wszystkich sushibarów oraz powierzchnia, ciekawi mnie też patio wewnętrzne, które ma na lato ruszać,

restauracja predescynuje do tych z wyższej półki,... rozwiń

najciekawszy obecnie wystrój ze wszystkich sushibarów oraz powierzchnia, ciekawi mnie też patio wewnętrzne, które ma na lato ruszać,

restauracja predescynuje do tych z wyższej półki, widać to w cenach, widać to w wystroju, czy w oshibori, które fajnie rosną po zalaniu wodą, obsługa ok, co do kuchni ciepłej - nienajlepsza, co do sushi - średniak, niestety tylko średniak, szkoda, że do ebitenów nie dodają ikry

Gdańsk i kolejne sushiya jeszcze tak duże to dość odważne posunięcie na lokal, zobaczymy jak będzie się to wszystko rozwijać bo możliwości są ogromne.
Po pierwszej wizycie - wystrój ciekawy,
jedzenie ok, ale bez szału, wpadkę ciepłej kuchni mogę raz wybaczyć

zobacz wątek
11 lat temu
~Dawid

Odpowiedź

Autor

Polityka prywatności
do góry