Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Rezydencje Szczodra Inwestycja powstaje w zacisznym zakątku Gdańska, w sąsiedztwie Trójmiejskiego...
trojmiasto.pl
8

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 31 października 2019

Mieszkanie 3 pokoje przy ul. Fundamentowej ( 2012 rok) Słoneczne 3 pokoje z dużym balkonem i windą w nowym budownictwie przy ul....
~Ula
-

dodano: 5 listopada 2021

Inwestycja Rytm to Porażka. Ktoś kto ustalał te ceny mieszkań był po psychotropach . Hałas boisko ,...
~maciek-gdansk
1

dodano: 8 października 2021

Osiedle Zielone - opinie i oceny Osiedle Zielone powstaje w dynamicznie rozwijającej się południowej części...
trojmiasto.pl
33

dodano: 2 stycznia 2012

alma Czy ktoś z okolic Łowicza będzie jechał do Almy na 24.11. 2021? Szukam...
~Aldi
1

dodano: 12 października 2021

Chcę kupić mieszkanie - prośba o rady Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem mieszkania na Niedźwiedniku....
~kupiec
1

dodano: 9 kwietnia 2021

niania dorywczo Szukam niani dla mojej 2-letniej córeczki. 15 zł/godz (do negocjacji) kilka...
~Anna K.
1

dodano: 16 sierpnia 2021

Uwaga na zlodziei Chodzą po ul.Pastoriusza podszywajac się pod pracowników ZUS nakazuje szybkie...
~Ostrzeżenie
-

dodano: 3 listopada 2021

Obejmy do rur? Czy ktoś z Was może wykonuje zlecenia w temacie budowania rurociągów i może...
~Jacek
3

dodano: 28 lipca 2021

Drabiny i rusztowania Lero24 to sklep internetowy oferujący profesjonalne drabiny, podnośniki...
~Adam
1

dodano: 2 listopada 2021

Sopot jako miejsce zamieszkania Witam, zastanawiam się nad przeprowadzką do Sopotu (ew. Gdyni). Czy opłaca...
~Karolina
37

dodano: 14 marca 2015

Apartamenty willowe Zacisze Apartamenty willowe Zacisze położone są w Górnym Sopocie, wśród willowej...
trojmiasto.pl
1

dodano: 26 października 2021

Nabywca Nie wazne juz kogo wina, niech nam oddadza mieszkania za te półtora roku....
~anonim
-

dodano: 1 listopada 2021

Nie polecam Ośrodek śmieszny znaleźć tu coś to Tak jak spacer po labirycie.kazali wziąść...
~Pensionariusz
-

Młoda Polska W pobliżu powstającej inwestycji znajdują się sklepy spożywcze, Sopockie...
trojmiasto.pl
2

dodano: 25 października 2021

nietrzymanie moczu Czy ktoś z was miał problem z nietrzymaniem moczu? używałyście wkładek?
~anna
2

dodano: 2 października 2021

Turnus 24.11.21 Witajcie. Poczytałam i jestem przerażona. Jadę na turnus 24.11 ze Szczecina....
~Elwira
-

Dzień Otwarty w SP 76 (z basenem) Jako mama 6 latki, która w tym roku zacznie naukę w szkole postanowiłam...
~:)
14

dodano: 26 lutego 2012

Kto truje sąsiadów w okolicach Wejherowskiej??? Jak znajdę tego kto spala te trujące śmierdzące chemią rzeczy i zatruwa...
~matka
1

dodano: 30 października 2021

Millenium Residence - opinie i oceny Rezydencje przy ul. Internetowej powstają w lokalizacji dogodnej dla osób...
trojmiasto.pl
1

dodano: 19 grudnia 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry