Widok

pediatra w okolicach obłuże-oksywie

możecie jakiegoś polecić, ze wskazaniem przychodni??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przychodnia na podchorążych,dr Lasek-Jarosiewicz Teresa,rewelacyjna lekarka przychodzi też na wizyty domowe.pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
carrie, gdzie dokładnie jest ta przychodnia??
aa, już wiem która to przychodnia. A duże kolejki do tej pani dr??
ja nigdy nie mam problemu z dostaniem,przychodnia czysta,personel zawsze trafiłam na miły:) przychodnia obok szkoly podstawowej nr 33,obok wszędzie sklepiki i supersam abc.
J at ez polecam bnardzo ta pania dr, umawiasz sie tego smaego dnia rano i raczej nie ma wiekszych problemów tylko nie umawiaja na godziny wiec musiasz odstac z dziekiem swoje w kolejce,ale jesli dziecko jest z wysok agoraczka to przyjmuje poza kolejnościa.Jesli jestes zainteresowana to mam do niej namiar na prywtne wizyty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
no pewnie, bardzo porproszę, może się kiedyś przydać
Gabinet prywatny jest w Gdyni an ul. Zielonej a nr to 058 652 42 04,ale czasem ciężko sie wbić na wizyte bo ma bardzo duzo pacjentów.
dziękuję
alex, czy początek tego nr to na pewno 652?? Bo chyba większość obłuskich stacjonarnych z tego co pamiętam zaczynała się 625
o kurcze bład, oczywiście ze 625 42 04
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dziękuję :)

ja wlasnie szukam jakiegos pediatry. czytam opinie o roznych placowkach i o tej znalazlam to:
http://www.trojmiasto.pl/NZOZ-Przychodnia-Obluze-Oksywie-Filia-o20815.html

czyli jak to jest z umawianiem?
klopot, czy nie?
Tez przeczytalam opinie, i fakt ze poradnia dzieci chorych jest razem z p[oradnia dla doroslych, to jest minus, ale co do tego ze poradnia dzieci zdrowych nie ma osobnego wejscia to sie nie zgadzam bo jest oddzielen wejscie i zawsze z niego korzystam no i na popoludnietez mozna sie umówić, ostatnio np bylam na godzine 15.30,wiec nie jest tak zle.
mozna tez isc do innego pediatry do któergo nie ma praktycznie nigdy kolejki, ale do dr Lasek niestety zawsze jest kolejka i trzeba swoje odstac.
up, up
może ktoś sie jeszcze wypowie na temat przychodni w tych okolicach i lekarzy do których warto zapisac maluszka :)
W przychodni na białowieskiej (budynek pogotowia)) jest lekarz rodzinny i pediatra w jednym - tylko nie pamiętam nazwiska tej pani. Pierwsze wrażenie - mało kontaktowa, ale ponoć jest dobrym lekarzem. Może ktoś może się podzielić opinią??
ta lekarka to Dr Kierszke, czy ktoś miał przyjemnośćd???
Ja dr Kierszki raczej nie polecam, ale za to dr Gos jest wg najlepsza. Jako dziecko TYLKO ona byla mnie w stanie wyleczyc z zapalenia oskrzeli/pluc i innych infekcji. Kobieta kolo 50, z mega wiedza i super podejsciem. Przychodnia SANUS na obluzu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej moje dziecko tam chodzi, nie polecam, zero porady od tej Pani jakby nieprzytomna, potrafi wysyłać tylko do szpitala i antybiotyki zapisać.
Słaba i ta przychodnia to porażka na białowieskiej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1