Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Od września więcej zajęć jogi w Gdyni! Po wakacjach zapraszam was na poranne i wieczorne zajęcia jogi. Odbywają...
~AMK
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 3 września 2009

chrzciny- uroczysty obiad. Jakie miejsce polecacie?????? Zaczynam się rozglądać za lokalem który organizuje tego typu imprezy. Zależy...
demolka
31

dodano: 22 lipca 2009

Agusia:)
30

dodano: 27 sierpnia 2009

Ginekolog Szukam dobrego ginekologa , chyba wolalabym kobiete , chce zajsc w...
asienkaj
-

Koszylka rowerowa - Gdańsk Witam Jakiś czas temu na rondzie przy ul. Beethovena,Trzy Lipy i Schuberta...
~LECHO
2

dodano: 2 września 2009

spacer z dzieckiem Szukam mam na spacer z dzieckiem z okolic działek leśnych
~mamusia
-

Kościół na Żabiance. Mam pytranie: Czy kościół na Żabiance musi co godzinę od 6:00 - 22:00...
~gdańsk
-

angielski i niemiecki w Karczemkach Zapraszamy na kursy j.angielskiego i niemieckiego w Karczemkach.Rozsądne...
~asiaW
-

Więcej zajęć jogi od września! Wszystkich, którzy chcą zacząć swoją przygodę z jogą zapraszam na poranne i...
~JMK
-

Sprzedam podręczniki JĘZYK POLSKI- Przeszłość to dziś wyd. STENTOR kl.2 cz.1 (2004)- 10 zł kl.2...
aniax
-

Wyprzedaż Wyprzedaż damskich perfum (odpowiedniki)!!!!!!! Perfumy Marki FM Products...
~Justyna
-

Sprzedam...płaszczyk...po mnie ;-) wątek zamknięty płaszcz zimowy f-my Orsey, rozm. S. Brązowy, w jodełkę, delikatnie...
~joaśka
3

dodano: 28 sierpnia 2009

opiekunki szukam szukam opiekunki dla mojej starszej coreczki 3 lata.Gdzies dwa razy w...
anitham
-

Zdjęcia z chrztu - w tym roku cena na zachętę Witam mamy przyszłe i obecne! :) Zbieram portfolio fotografii z chrztu,...
KrzysztofZietarski
1

dodano: 1 września 2009

Pomoc w poszukiwaniach pracy...:) hej dziewczyny moze pomozecie i podpowiecie jeszcze jakis pomysl gdzie moge...
Risika
9

dodano: 31 sierpnia 2009

PAWŁOWSKI-NIE POLECAM!! Dr. Pawłowski- nie mam pojęcia dlaczego jeszcze tam pracuje, ponieważ wielu...
~Asia
-

Polecam Wszystkim!! To świetny lekarz, konkretny, wie jak pomóc, zbada, pomoże, w przeciwieństwie...
~Bett
1

Oddam laktator Oddam ręczny laktator Medela Lactaset. Odbiór osobisty.
Asiula76
3

UBRANKA DLA DZIEWCZYNKI I CHŁOPCA 56-74kapciuszki Zapraszam serdecznie :-) mam mnóstwo ślicznych ubranek po mojej córci...
~monia
35

dodano: 27 sierpnia 2009

Konkurs head & shoulders cenne nagrody do wygrania 20 x TV LCD 40 x DVD 140 X szampon head &...
~admin
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry