Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Studio Morena Studio Morena powstaje przy ul. Rakoczego, w centralnym punkcie Moreny....
trojmiasto.pl
353

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 23 maja 2017

Polanki Apartamenty Polanki Apartamenty zlokalizowane są w jednej z najbardziej urokliwych...
trojmiasto.pl
2

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 23 kwietnia 2020

Kamienica Oliwski Park Inwestycja powstaje w "salonie" Oliwy, z okien nowego budynku widać będzie...
trojmiasto.pl
6

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 13 stycznia 2017

Jedzenie na zamowienie Hello Gdzie mozna zamowic najlepsze , najtanszen jedzenie na dowoz na Chełmie?
~Radek
23

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 31 lipca 2012

Kamerata Lokalizacja jest dogodna dla osób, które lubią aktywnie spędzać czas: w...
trojmiasto.pl
37

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 19 sierpnia 2016

Sanatorium Cześć jadę z Kutna. Mam skierowanie do Almy od 15 kwietnia.
~Ola
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 12 kwietnia 2021

turnus 17 kwietnia 2021 witam, czy ktoś się wybiera do ośrodka Alma Sobieszewo na turnus 0d 17...
~Justyś
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 12 kwietnia 2021

Alma Sanatoriu Witam, ktoś ma w planach pobyt w Almie w najbliższym czasie ?? Jestem z...
~Beata
6

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 16 marca 2021

SP 45 czy 47 Poproszę o podzielenie się opiniami czy klasy 0-3 lepiej zapisać dziecko do...
~Manka
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 15 marca 2021

Strzelnica!!! Czy ktoś z mieszkajacych w okolicy mógłby się wypowiedzieć na ile strzelnica...
~Zainteresowany
3

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 15 sierpnia 2020

Cisowa - opinie mieszkańców Dzień dobry! Planuję zakup mieszkania w Cisowej. Zrobiłem wstępne...
Imigrant
7

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 2 lutego 2021

Przystanek SKM? W najbliższej okolicy znajduje się przystanek SKM? Gdzie? Przy ul. Słowiczej?
~nn86
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 8 kwietnia 2021

Zielone Patio Kameralne osiedle powstaje w intensywnie rozwijającej się części Gdańska....
trojmiasto.pl
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 5 października 2016

Domy Śródmieście Najbliższe otoczenie inwestycji to porośnięte zielenią wzniesienia i zabudowa...
trojmiasto.pl
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 20 kwietnia 2020

Traffic Inwestycja powstaje tuż obok pętli autobusowo – tramwajowej, co zapewnia...
trojmiasto.pl
26

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 5 marca 2019

Budowa przy Wielkopolskiej Co powstanie na przeciwko nowego osiedla Robyga?
~Bron
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 7 kwietnia 2021

Bikepark Matemblewo - Gdańsk Uwaga! Czas na odnowienie bikeparku w Matemblewie! Strona przez kolege...
~rider312415
4

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 15 września 2015

Pęknięcia na elewacji bloku Miłosza 53 Witam, rozważam zakup mieszkania przy Miłosza 53, zastanawiają mnie jednak...
~M.
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 6 kwietnia 2021

budowa hej, ktoś wie co sie buduje za przychodnią na kalinowej?
~mieszkaniec
6

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 31 marca 2021

Pas nadmorski w Brzeźnie, park przy Alei Zwycięstwa. Ni chce mi się jakoś wierzyć w przypadkową zbitkę zdarzeń. Do tej pory...
~jaq
4

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 3 kwietnia 2021

Aktualnie na forum: 3 użytkowników (3 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry