Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nowy port obecnie ..... wątek zamknięty to nie ten sam z epoki lokali typu "Wiking" gdzie bawili się marynarze z...
~harb
-

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 6 marca 2008

zostałam okradziona wątek zamknięty Wiem, że to nie na temat, ale mam doła bo bzis na Chełmie zostałam okradziona...
estragonka
5

dodano: 4 marca 2008

Cudowny Ślub wątek zamknięty Witam Wszystkich Serdecznie, Chciała się podpytać czy ktoś korzystał z...
andzia.d
8

ginekolog co myslicie o Olszewskich czy ktoś kożystał
dorotazab22
3

dodano: 5 marca 2008

jak się mieszka w Gdyni Dabrowie? Zamierzam kupić mieszkanie w Gdyni Dąbrowie (ul. Poziomkowa) . Poproszę o...
~Barody
4

dodano: 25 lutego 2008

ZZO platne? Dziewczyny za ZZO sie placi na Zaspie,ile?
~Madeleine
4

Ile kosztuje poród rodzinny na Zaspie? Może wiecie ile kosztuje poród rodzinny w szpitalu na Zaspie?
Dziewczynka28
8

dodano: 3 marca 2008

Szkolenia fryzjerskie na Przymorzu Szukam jakiegoś kontaktu z fryzjerkami/fryzjerami biorącymi udział w...
~0000000malgoska
-

nnt Ile kosztuje poród rodzinny na Zaspie wątek zamknięty Może któraś z Was orientuje się ile kosztuje poród rodzinny w szpitalu na...
Dziewczynka28
6

Siatkówka Hej! Zapraszam chętnych do gry w siatkówkę. Spotkania w soboty w X LO na...
~ToMo
-

dodano: 2 marca 2008

pediatra witam:) mam synka 6 letniego i szukam dobrego pediatry z przymorza, jak do...
~kasia77
2

dodano: 2 marca 2008

ELJA vs LANETTI wątek zamknięty Juz chcialam sie wybrac do Lanetti i zamowic wstepnie termin szycia sukni,...
ankara
2

dodano: 1 marca 2008

fryzjer z Wrzeszcza? wątek zamknięty Witajcie, czy mozecie mi proszę polecic jakiegos dobrego fryzjera z...
anikka
9

dodano: 27 lutego 2008

08.08.08 Matki Boskiej Bolesnej w Orłowie wątek zamknięty Czesc Dziewczyny, Czy któraś z Was ma może slub tego samego dnia?? Chodzi mi...
zocha
-

dodano: 29 lutego 2008

Cukiernia w Jelitkowie, Wrzeszczu lub na Przymorzu wątek zamknięty Witam. Znacoie jakąś dobrą cukiernię, gdzie tanio i bez obaw można zamówić...
piorka22
24

dodano: 28 lutego 2008

Zaspa ul. Pilotów wątek zamknięty A ja jestem zadowolony. Mieszkanie wykonane poprawnie. Bardzo podoba mi się...
~M
-

dodano: 29 lutego 2008

Przerobienie obrączek wątek zamknięty Mamy 2 obrączki razem zlota jest 6,03 grama. Słyszałam, że we Wrzeszczu koło...
piorka22
16

Fryzjer, makijażystka na Przymorzu wątek zamknięty Witam, mieszkam na Przymorzu od niedawna i nie orientuje się zupełnie co...
piorka22
9

sala czardzasz na przymorzu wątek zamknięty Hej dziewczyny Potrzebuje waszej opini dotyczacej sali na przymorzu...
anulka802
14

dodano: 16 lutego 2008

dentysta :(( dziewczynki polećcie mi jakiegoś dobrego dentystę/kę najlepiej we Wrzeszczu....
Lorenka.s
31

dodano: 31 stycznia 2007

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry