Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
ile za ślub w Katedrze? wątek zamknięty Jak w temacie - ile "zwyczajowo" nalezy dać pieniążków za ślub w Katedrze...
Aguunia
7

ostatnia odp. 19 lat temu

dodano: 3 czerwca 2007

nauki na morenie wątek zamknięty ktos moze chodzi kosciol bozego ciala
margotka1
5

dodano: 21 maja 2007

Dzień dziecka w Zoo ENERGA, sponsor festynu w oliwskim zoo z okazji Dnia Dziecka, zaprasza do...
trojmiasto.pl
4

dodano: 1 czerwca 2007

kto ma ślub w kościele NSJ we Wrzeszczu?? wątek zamknięty jw. chodzi mi o to ,czy zostawiacie tego organiste co jest, czy macie swojego...
bociany
20

dodano: 19 kwietnia 2007

Poradnictwo w Orłowie-czy ktoś był??? wątek zamknięty Czy ktoś był na poradnictwie w Orłowie, w kościele tuż przy skmce, przy takim...
Nicpoń
-

Małgosia
-

SmoothMove
-

dodano: 2 czerwca 2007

Przez ostatnie 4 lata przyjeżdżałam do Portu codziennie. wątek zamknięty Port ma bardzo złą opinię, ja jednak pobyt w Porcie wspominam bardzo dobrze....
~Napoleon I
-

dodano: 1 czerwca 2007

dentystka - Żab., Przymorze, Oliwa może ktoś mógłby polecić mi dobrą panią stomatolog (rwanie i leczenie zębów)...
~monaliza
1

dodano: 21 maja 2007

salon Joanna wątek zamknięty witajcie...wlasnie wrocilam z salonu "joanna"na karwinach i powien Wam...
Monisia84
4

dodano: 31 maja 2007

ostatnie poradnictwo w NSJ Wrzeszcz wątek zamknięty Idzie ktoras z Was dzis na ostatnie indywidualne poradnictwo do NSJ we...
różyczka
-

krawcowa we Wrzeszczu wątek zamknięty Czesc dziewczyny, mam pytanko. Czy ktoś wie coś o krawcowej z Wrzeszcza, na...
kamda
2

paznokcie suchanino / Chelm wątek zamknięty moze macie kogos godnego polecenia do ladnego i niedrogiego malowania paznokci?
kuleczka
2

I zawody wędkarskie o puchar restauracji Malinowy Ogród Zapraszamy serdecznie na festyn organizowany przez restaurację Malinowy Ogród...
trojmiasto.pl
2

dodano: 3 maja 2007

Piłka nożna MORENA chce ktoś pograć ze mną w piłke nożną na asfalcie na szkole nr 20 na ul....
~Jaro
2

dodano: 25 maja 2007

Buty ślubne - warto tam zamówić wątek zamknięty Po wielu przygodach z szukaniem butów natrafiłam na sklep na Żabiance i...
wakacje2007
26

dodano: 29 maja 2007

kościół sobieszewo wątek zamknięty czy któraś z Was bierze ślub w tym kościółku?
dorciaka
15

okraglak wątek zamknięty moze ktoras z was idzie na nauki 11.06.2007 do okragaka na przymorzu?
anula83
7

Spokojne, czyste osiedle wątek zamknięty Mieszkam tu od 2 lat, wczensiej mieszkalam na kamionce dolnej zdecydowanie...
~kate
-

smieszne wątek zamknięty Witam dziewczyny,poszukuje sklepu ze smiesznymi gadzetami dla gosci jako...
Lezka-82
9

Aktualnie na forum: 5 użytkowników (5 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry