Widok

Mam sukienke!!!!

Wesele Wrzeszcz Górny Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czesc dziewczynki , wlasnie wczoraj zamowilam sukienke we wrzeszczu w beauty, bebe wypozyczac, jestem baaaardzo zadowolona to model AVA w kolorze ecru, wkleilabym fotke ale nie potrafie:o) Dziekuje wam ze podtrzymywalyscie mnie na duchu. Teraz juz nie musze sie niczym martwic. Buziaki

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
może mi się uda wkleić

image
to wyslij mi fotke na maila a ja ja wkleje
super!!!

oj tak, ava jest piękna

sliczna teraz bukiet i reszta :)

Natalinka, czy TY jesteś brunetką, i byłaś wczoraj w Beauty z mamą lub siostrą blondynką? ;o) tak ok 16.15? heheh

Natalinka gratuluje wyboru :)

Natalinka Gratulacje;) Oby tym razem było juz wszystko ok;)

Awa jest bardzo ładna.
ja tez mam awe zobaczymy jak sie sprawdzi za 8 dni

Awę miała moja żona i jest bardzo ładna ale małe problemy z Awą są.
Natalinka to całe szczęscie ze jest suknia :)

pozdrawiam

DarkuH, jakie problemy?

Też mam Awę ;o)
będę miała tez wszyty "zapas krawiecki" z silikonem,aby sie nie zsuwała,
mam nadzieję, ze faktycznie nie bedzie

Tysiola bylam:o) Patrzylam na Ciebie i zastanawialam sie czy bywasz na forum, to juz jakies skrzywienie:o) Ty tez bylas z mama i kolezanka badz siostra, prawda? wychodzilam jak padal deszcz:o)

Ps . dziekuje za wklejenie skukienki, welon tez juz kupilam odrazu tylko sie zastanawiam jaka fryzura i czy nie szarpnac sie na diadem dodatkowo, fryzurke mialam juz probna i bardzo mi sie podobalo, na tzw dorotke chyba, czesc wlosow rozpuszczona a czesc spieta, no wiecie jak:o)zreszta wy wiecie wszystko, pytanie do DarkaH jakie problemy byly z sukienka? Pozdrawiam wszystkich, jestem taka happy i kamien z serca spadl....wierzcie mi ze to super uczucie ze nie trzeba sie martwic czy ktos zdazy na czas uszyc czy nie....:o)

Fajnie wtedy Natalinko Cię było poznać ;o)

Tak, tak - to ja byłam z mamą i koleżanką

Jej, moja kiecka już 7 lipca będzie do odbioru...

Co byś mi szczerze powiedziała po tym jak mnie widziałaś?
(zlikwidować kilometrowe odrosty na pewno ;-P)

Popularna ta Awa, jak Ty wyszłaś, to jeszcze jedna dziewczyna przyszła do salonu i też bedzie miała Awę.

(i też chciałam spytać, czy jest forumką ;P hihi)

tysiolka a ty ja kupujesz czy wypozyczasz?Bo ja wypozyczam ale bede pierwsza wypozyczajaca bo na 28lipca nie bylo sukienki na 170cm wzrostu tylko na 150cm i beda mi szyli bo sie uparlam:o) Ladna ta sukienka bardzo mi sie podoba, bedziesz miala welon? Nie myslalas o kilku ciemnych pasemkach na glowie?bo tak mi jakos do tej sukni pasuje zeby troszke ciemniejsze te wloski, ale poza tym wszystko idealnie i masz sliczne bolerko:o) tysola jak cos to na gg zapraszam 59696454

ja szyję i kupuję - 7 lipca odbieram

a ciemne pasemka to koniecznie! ten blond (na mojej łepetynie to przypadkowy efekt chwilowej zachcianki - zazwyczaj mam kasztanowy kolor i do czegos takiego na ślub wrócę

ale jestem zadowolona narazie z Beauty, bałam się, że też koraliki beda przyklejone a nie przyszyte, że dostane suknię jako nową, która była wczesniej wypozyczana... ale nic takiego się nie dzieje narazie

narazie nie wiem tylko, jak ja ja sobie wyprasuję? sama? bo ta tafta bardzo sie gniecie...hmmm

a i welon bedę miała długi z lamówką - ecru