Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Róg obfitości- tyta Czy w Gdańsku gdzieś można kupić gotową tyte - róg obfitości dla...
~Autor
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 15 sierpnia 2020

kolejne przesunięcie o 3 m-ce (razem 6) No to doczekaliśmy się, już przygotowuję żonę do rzeczywistości że nie...
~Załamany z I etapu
5

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 26 maja 2020

parking strzezony całodobowy Witam gdzie znajdę w centrum parking strzeżony Chętnie okolice Dł. Ogrody...
~Tosia
2

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 20 czerwca 2020

Aura Island - opinie i oceny Aura Island to kompleks, który powstanie w południowej części Wyspy Spichrzów...
trojmiasto.pl
44

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 17 sierpnia 2009

gin na Ujeścisku (Jeleniogórska) Czy przyjmuje obecnie gin w przychodni na Ujeścisku ? Nie mogę się dodzwonić...
~Joanna
2

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 10 sierpnia 2020

Kupię działkę budowlana- karczemki bądź kielpino górne Dzień dobry Czy ma ktoś z Państwa działkę budowlana na sprzedaż?
~Anna
2

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 31 lipca 2020

Woda na Pustkach !!!! Od 1,5 godz.leci ciepła woda ciemno rczaka !!! Śmiech na sali!!! A czynsz...
~Żurawia
6

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 24 lipca 2020

co to może być? Witam, mieszkam na ulicy Podgórskiej, na 10 piętrze, z którego mam piękny...
~Neptunek
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 19 sierpnia 2020

Willa Park - opinie i oceny Osiedle powstanie w otoczeniu kameralnej zabudowy jednorodzinnej i...
trojmiasto.pl
69

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 31 lipca 2015

Jaka Poradnie kardiologiczna polecacie? Dostalam skierwanie dla mojej coreczki do poradni kardiologicznej. Czy ktoras...
Marta&Olcia
10

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 17 listopada 2010

Lawendowe Wzgórza - opinie i oceny Lawendowe Wzgórza to osiedle zlokalizowane przy ul. Jabłoniowej w Gdańsku....
trojmiasto.pl
91

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 28 grudnia 2009

Jak się mieszka na Sie3dlcach Ochydna, brudna dzielnica , zapomniana zaniedbana, prymitywne brudne sklepy,...
~baba
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 3 lipca 2020

Chrzciny na Brzeżnie. Gdzie? Czy ktoś wie gdzie można zorganizować chrzciny na Brzeźnie? Czy może ktoś coś...
~mm
3

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 13 czerwca 2020

Budka z kurczakami z rożna Czy ktoś się orientuje czy ta budka z kurczakami z rożna przy ulicy...
~ml
4

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 21 marca 2018

Zabudowa po giełdzie. Zainteresowanych odsyłam do linku:...
~Mieszkaniec
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 25 maja 2020

Czy napewno Szadolki? Dlaczego osiedle Dolina Potegowska znajduje sie w dzielnicy Szadolki,skoro...
~Pepek
4

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 24 stycznia 2017

Mieszkańcy ! Nie jest wam wstyd za śmieci przed osiedlem na drodze na boisko, autobus !Jak...
~Filip
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 12 sierpnia 2020

Żłobki Witam. Chciałabym oddać dwuletnią córkę do żłobka i chciałabym zapytać czy...
~Ewa
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Free City Gdańsk Przetoczna Inwestycja powstać ma w dzielnicy Przeróbka, niedaleko Mostu Siennickiego, a...
trojmiasto.pl
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Nauczy ktoś mnie jeździć na lyzworolkach? Czy ma ktoś taki dar że umie mnie nauczyc jezdzic
arek6695
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 11 sierpnia 2020

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry