Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Passa Park Passa Park powstaje w Kiełpinie Górnym w otoczeniu zabudowy jednorodzinnej. W...
trojmiasto.pl
6

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 22 stycznia 2020

Botanika Botanika to nowa inwestycja mieszkaniowa realizowana w gdańskiej dzielnicy...
trojmiasto.pl
16

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 8 czerwca 2016

zrzutka pl jak długo Pan Jacek oraz jego przyboczni klakierzy Będą naciągać biednych...
~Anonim
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 11 lipca 2020

Poszukiwana Ktosia na jakieś może pogaduchy ? Cześć :) mam 31 lat, wprowadziłam się na Pogórze i tyle. Znajomych brak,...
~cieplylod
3

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 7 grudnia 2019

Kręta 48A Apartamenty przy Krętej położone będą w otoczeniu lasu, w miejscu, które jest...
trojmiasto.pl
4

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 5 lutego 2020

Wzgórze Focha Wzgórze Focha to zespół siedmiu budynków malowniczo położonych na jednym z...
trojmiasto.pl
22

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 17 czerwca 2008

Pozwolenie na budowę Biuro obiecywało ruszenie z budowami na początku lutego (dotyczy budynku nr...
~Sus
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 17 marca 2019

Nowa budowa przy ulicy Starogardzkiej. Witam. Czy ktoś orientuje się co będzie budowane przy ulicy Starogardzkiej,...
~Gość
10

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 13 września 2019

Meble kuchenne Henter Uważajcie na producenta mebli firmę Henter. Firma ma duży problem z...
~niestety posiadaczka mebli
3

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 8 marca 2018

Sklep abc dawna nocka Hej czy wy też macie wrażenie że w dawnym sklepie Nocka teraz abc jest jakoś...
~Kazimierz
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 lipca 2020

chwarzno polanki szczerze odradzam nie odebrałam mieszkania wielka fuszerka , klatki...
~Magda
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 9 lipca 2020

Spółdzielnia mieszkaniowa "Wiczlino" opinie Witam wszystkich, Jestem na etapie zakupu mieszkania w jednym z budynków...
~miguel
4

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 24 listopada 2010

Policja Stogi nic nie robi a lokatorzy przez zakłócanie spokoju nie spia Wielokrotnie wzywana policja na Siennicką 22 EF nic nie robi a byli...
~lokatorzy
8

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 1 listopada 2013

złodzieje paliwa W ciągu 2 lat dwukrotnie przecięto mi przewód paliwowy i spuszczono paliwo z...
~MM
10

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 13 sierpnia 2009

Ksero Gdzie na drogach można zrobić ksero ?
~anonim
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 8 lipca 2020

Wesele bez disco polo wątek zamknięty Witajcie, moje pytanie jest następujące, jak widzi Wam się wesele bez disco...
~Kaja
6

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 24 czerwca 2020

potrzebne od zaraz jestem mieszkańcem bloku przy samym rondzie centrum Obłuża. Z tego co...
~mieszkaniec bloku nr. 70 kl.B p
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 5 lipca 2020

Atal Bosmańska Inwestycja powstanie w dzielnicy o rozwiniętej infrastrukturze miejskiej. W...
trojmiasto.pl
6

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 11 lutego 2020

Opływ Motławy Hej, czy ktoś z Was się orientuje, czy jest możliwość przepłynięcia z...
~Maciek
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 5 lipca 2020

Wspólne dojeżdżanie do pracy Witam, od jutra będę musiał dojeżdżać do pracy do biura. Pracuję w Gdyni na...
~Michal
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 lipca 2020

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry