Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Brak przejścia przy Tamka 27 Dlaczego zostało zagrodzone przejście przy bloku na Tamka 27. Było tam dobre...
~gop
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 4 grudnia 2019

~aafezpykwd
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 5 grudnia 2019

Klient - opinia wątek zamknięty Brak odzewu na maile to brak szacunku dla klientów !!! Nerwy puszczają,...
~Klient
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 28 listopada 2019

Merano Park - opinie i oceny Merano Park to nowe, kameralne osiedle w Gdyni w dzielnicy Mały Kack. W...
trojmiasto.pl
16

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 20 listopada 2015

Agata meble - zarobki A ja mam pytanie o zarobki w Agata meble w Gdańsku. Ile zarabia osoba z...
~Marcin
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 27 listopada 2018

Żłobki MegaMocni Stogi i Pozytywka przy Urzędzie Marszałowskim Czy są tu rodzice dzieci uczęszczających do jednego z tych żłobków, albo...
~katest
4

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 6 listopada 2019

Sss Strasznie dziwny sklep wole swoja daniele
~Dona
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 14 listopada 2019

Czy voucher na zabiegi kosmetyczne dla mamy na prezent będzie ok? Polećcie jakieś dobre kliniki. Hej nie mam prezentu dla mamy na święta. Jest zmęczona pracą i pomyslałma oi...
~Agnieszka
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 grudnia 2019

Informacja o Almie ! Jestem teraz w Almie, ogólnie jestem zadowolona i z zabiegów i jedzenie i...
~Agnes
18

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 3 listopada 2019

Oddam dziecko w dobre ręce :) Poszukuje zaufanej niani do opieki nad 9 mies. synem. Syn jest pogodnym i...
~Bartosz
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 1 grudnia 2019

Uciazliwe mewy Witam. Od wielu lat co roku gdy rozpoczyna sie sezon wiosenno-letni ma...
~DS
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 9 czerwca 2019

Gazety, dzienniki Cześć, poszukuję starych gazet, najlepiej dzienników. Może ktoś kupuje i...
~Kasia
-

ostatnia odp. 6 lat temu

~sxrzhbvxof
-

ostatnia odp. 6 lat temu

lwsm morena - członkowie zbierają podpisy by odwołać rn i zarząf Drodzy czytelnicy to co dzieje się w Spółdzielni LWSM Morena przechodzi...
~Tomasz
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 21 września 2019

Osiedle Nowiec - opinie i oceny Nowiec to osiedle domów jednorodzinnych, bliźniaków, szeregowych oraz dwóch...
trojmiasto.pl
12

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 lipca 2008

~eecjqljbgz
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 30 listopada 2019

sala na 70-80 osób wątek zamknięty Witam wszystkich! :) Szukam miejsca, w którym można zorganizowac wesele na...
~Asia :)
19

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 13 sierpnia 2005

Szukam Kolegi Jestem 32 letnią kobietą i szukam dobrego kolegi. Jestem samotna i chciałbym...
~Magdalena
3

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 25 listopada 2019

Zielona Aleja Zielona Aleja powstaje na Morenie, w sąsiedztwie dużego osiedla Królewskie...
trojmiasto.pl
62

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 14 listopada 2017

Dzielnica dla wolnych zawodów Jeżeli chcecie mieszkać i pracować na 8- mą rano bądź 10tą to dojazd do...
~Marek z Ujeściska
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 5 listopada 2019

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry