Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
ul. Kadetów - Matarnia. Jak się tam mieszka? Witam wszystkich, rozglądam się za mieszkaniem na ul. Kadetów. Jak się tam...
~Karolina
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 20 września 2019

Lokalne firmy Witam proszę o wpisywanie polecanych w naszej okolicy tzn po tej stronie...
~Abc
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 20 września 2019

Film czy serial? Ktoś wie co się dzieje na tyłach falowca Obrońców Wybrzeża? Kręcą fim??
~Git
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 17 września 2019

Bieganie Chcę zacząć biegać, gdzie najlepiej? Widzę sporo biegaczy wzdłuż Kartuskiej,...
~Megi
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 19 maja 2019

Nowy sklep zoologiczny Dzień dobry, zapraszamy do sklepu zoologicznego przy ul. Dworskiej 27....
~Piotr
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 9 maja 2019

Spacer "Nasypem przez Kokoszki" Serdecznie zapraszamy mieszkańców Kokoszek (ale nie tylko) do wzięcia udziału...
~SMKK
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 września 2019

szukam korepetycji z j.angielskiego Szukam korepetytora dla 8-klasisty najlepiej z osiedla bądź okolicy
~Krystian
1

ostatnia odp. 6 lat temu

SM Bałtyk .. kolosalny rachunek za ogrzewanie Dostaliśmy właśnie niedoplate w wysokości 1700 zl, mieszkanie 26m grzaliśmy w...
~Gdynianka
4

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 8 września 2018

Wysokość progu balkonowego Moi mili, wiem że należało to sprawdzić przed podpisaniem umowy ale jako laik...
~Marco
-

ostatnia odp. 6 lat temu

Korki A jak teraz wyglada dojazd do centrum. Przy tak duzej ilosci bloków ktore...
~Iwona
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 9 września 2019

darmowe próbki Czy znacie jakieś stronki gdzie można dostać darmowe próbki np. kosmetyków,...
iwonka_ika
106

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 30 września 2009

Biuro rachunkowe gdynia Czy znacie państwo jakieś biuro rachunkowe godne polecenia w Gdyni?
~Makumba
4

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 20 marca 2017

Chyba zwariuje - pomocy Potrzebuje fachowca, który nie bedzie grzebal mi w przeszlosci , nie bedzie...
~Ania
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 16 września 2019

Praca Jestem emerytką, szukam zajęcia. Mogłabym zawozić/przywozić dziecko do...
Ewa33b
6

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 13 września 2019

Zajęcia RANO dla dzieci (5 lat), które nie chodzą do przedszkola Cześć, szukam w Trójmieście - powiedzmy w granicach do 25 minut jazdy...
~Kasia
5

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 13 września 2019

Smród Witam, Czy wiadomo już co tak śmierdzi na naszej dzielnicy?
~fiolka
3

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 27 sierpnia 2015

Czyszczenie terenu za Leśnym Zakątkiem Czy ktoś coś wie co się będzie budowało za Leśnym Zakątkiem? Po minięciu...
~Mieszkaniec
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 sierpnia 2019

Administrator małej wspólnoty mieszkaniowej Mała wspólnota mieszkaniowa z Gdańska - Osowy (4 mieszkania w budynku...
~Natalia
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 4 września 2019

Niewyobrażalnie ratunkowy telefon który chował. Wytrwałe punkty ze trzeszczącymi przetwornikami Oszukaniec dostarcza mi z dwóch latek a się dokładnie uderzam czyżby go...
~Ameliadfe
5

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 8 grudnia 2017

Dron video Czy ktos z was dysponuje moze ladnymi ujeciami osiedla niedzwiednik z drona?
~Radek
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 6 lutego 2019

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry