Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Mężczyzna robiący zdjęcia samochodom na Piastowskiej Dzień dobry, dziś przy bloku na Piastowskiej 90 mężczyzna chodził z aparatem...
~Anonim
20

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 sierpnia 2019

Szkoly podstawowe Ktora szkola w okolicy?
~&
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 24 sierpnia 2019

Akademia Uśmiechu Gdańsk, Piotrkowska 2F Myślę,ze mało który rodzic wie, ze to działalność gospodarcza! Figuruje jako-...
scandinavia999
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 20 sierpnia 2019

Czy słyszeli już Państwo o gimnazjum katolickim na Morenie? Witam wszystkich, Chciałbym sie zapytać czy może juz ktoś z Państwa...
Paulo
8

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 14 kwietnia 2012

Dzień otwarty katolickiej szkoły na morenie 25.03.2017 Na morenie w tą sobotę będą organizowane dni otwarte Katolickiej Szkoły...
~Anka
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 21 marca 2017

nc+ na Pustkach Cisowskich Forumowicze, kto ma nc+ ?. Mam kilka pytań. Będę wdzięczna za odpowiedź
~Lila
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 12 maja 2019

Internet Limes - ma ktoś? Jakiś czas temu firma Limes kładła kable na Witominie. Czy ktoś z Was ma może...
~Ukash_29
20

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 9 października 2014

Orle Gniazdo - opinie i oceny Rejon ulicy Jabłoniowej to w tej chwili dynamicznie rozwijający się obszar...
trojmiasto.pl
9

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 15 kwietnia 2011

fotoplastykon Witam.jaki jest standart wykonczenia mieszkania?
~sejsmik
3

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 maja 2019

Budynek handlowo-usługowy na końcu Rdestowej Czy coś wiadomo kiedy cokolwiek zacznie w tym budynku działać? Od kilku...
~B
3

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 15 lutego 2019

ul.Lecha Kaczyńskiego? jest taka ulica w gdańsku? 145. Zespół Szkół Kreowania Wizerunku, ul....
~JoGi
3

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 21 października 2018

Biały dwór przystanek? ulica? Mieszkam na Dąbrowszczaków tzn na Kaczynskiego a może jednak na Białym dworze...
~Xxx
7

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 8 sierpnia 2019

Rada Interesantów Portu Gdynia-co sądzicie o tym organie? Tak się zastanawiam, czy aktualnie ten "organ doradczy" ZMPG, powołany na...
~anonim
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 21 lipca 2019

Wspólne dojazdy do pracy Witam, Może ktoś z Osowiaków pracuje na Kowalach i chcę trochę zaoszczędzić...
~Marek
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 21 sierpnia 2019

Osiedle za lukullusem Witam, czy ktoś wie jakie osiedle buduje się za lukullusem w okolicach ulicy...
~Av
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 16 sierpnia 2019

odbiór mieszkania od dewelopera Dekpol - Młoda Morena wątek zamknięty Witam, kupiłam mieszkanie Młoda Morena - Dekpol. Przedstawienie mi oferty,...
~Barbara
-

ostatnia odp. 6 lat temu

Alma Ja chcę z Wami, podoba mi się to co piszecie.Odwiedzajcie stronę to będziecie...
~Beti
-

ostatnia odp. 6 lat temu

Jak się mieszka Witam chciałabym się zapytać czy mieszka ktoś w budynku w którym jest...
~Teresa
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 19 sierpnia 2019

Przychodnia Biwakowa Na stronie NCM jest informacja , że w Przychodni Biwakowej jest poradnia...
~Aneta
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 19 sierpnia 2019

Szkoła SP 12 Co są sądzicie o tej szkole? Czy warto posłać dziecko? Słyszałam że tam sama...
~Monika
7

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 28 marca 2018

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry