Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Wymiana szyby Osowa Czy możecie polecić gdzie kupię i wymienię szybę do sprintera? Najlepiej na...
~Pati
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 10 lipca 2019

Uwaga na czerwonego korsarza człowieka niespełna rozumu Dziś wszedł ten człowieczek do Kupca i zaczął wyzywać kasjerki .Czy wreszcie...
~police
3

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 4 lipca 2019

Stomatolog Nie polecam Pani Kamili Łepek.
~anonim
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 10 lipca 2019

Alma Sobieszewo 21 lipiec 2019 Witam.Jade 21 lipca z Torunia do Sobieszewa, kto jedzie tez z mojego...
~Dora
2

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 lipca 2019

@ tanie ksero @ poszukuję taniego zakładu ksero w Gdańsku lub Sopocie (ceny za skserowania...
~kris
21

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 11 października 2007

Szczury Gdynia Karwiny. Uwaga, na ul.Buraczanej 28 szczury hasają niczym zające na wiosennej łące....
~Mieszkaniec
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 lipca 2019

Wspomnienie Moja pierwsza parafia tak właśnie w demptowie pamiętam proboszcza Rogatke ks...
~Wioletta
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 14 maja 2019

Wywóz śmieci Sejm uchwalił nowa ustawę śmieciową, a w niej to że budynki niezamieszkałe...
~assa
-

ostatnia odp. 7 lat temu

Leśna 13 Wie ktoś co tam budują ?
~WW
-

ostatnia odp. 7 lat temu

rynek chylonia a gdzie z papieroskami poszli?
~sejsmik
2

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 czerwca 2019

Zapraszam do podpisania petycji dotyczącej budowy centrum handlowego na Karwinach Ważny jest każdy podpis. Im więcej ludzi tym większe szanse na nie...
Piotr95
-

ostatnia odp. 7 lat temu

Potrzebna mała pomoc przy skreceniu mebli Właśnie wprowadziłam się do nowego/starego mieszkanie, potrzebuję pomocy przy...
~Aga
-

ostatnia odp. 7 lat temu

Sanatorium Alma Jade na turnus od 26 lipca. Ktoś jedzie jeszcze. Ja z Morąga
~Ilona
3

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 23 czerwca 2019

Alma turnus 18.03.2019 Witam, ktoś jeszcze się wybiera w tym terminie?
~anonim
76

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 lutego 2019

Zlecę skoszenie trawy na działce ok 600 m2 - Gdynia Mały Kack Dzień dobry, Poszukuję chętnej osoby do skoszenie trawy (bez wywiezienia) na...
~anaasa
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 7 lipca 2019

Dziki Mieszkamy na Stogach pół roku.Czy tu zawsze było tak dużo dzików?Aż strach z...
~Stryjewskiego
3

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 lipca 2019

Pogórze Dolne - Pucka Żarnowiecka Konkluzja.... Budujemy (szukaj hasło: miasto. port (chyba 2018 - 2021) ,...
Dravor
-

ostatnia odp. 7 lat temu

Nowy Rossmann w Galerii Bałtyckiej Nowy Rossmann w Galerii Bałtyckiej. Z tej okazji konkurs wszystko w poniższym...
~AleksDak
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 kwietnia 2019

Strzyżenie brody Witam. Przeprowadzam się do Gdańska lada chwila i szukam jakiegoś...
~Aaaa
2

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 czerwca 2019

Akwarystyka Poszukuję osoby mającej nadmiar roslinek z akwarium. Chętnie z Jasienia
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry