Widok

A P O C A L Y P S E......dobrze ,ze i Ty sie pokazalas.......jak juz widzisz...nie wdaje sie z tymi...z tymi(...) w

ktykami...teraz mam tylko dla nich tych pare wyrazow...ktore cytuje :))))
...a slowo ostanie bedzie NASZE...Nasze.
Ps.Wroce jutro.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Apocalypse

Tak słabo jeszcze wędtuje po szarej stronie tej lini nie mogąc siewyrwać z więzi już troche mi obcej "moralności" oczekującej dostatecznego powoduu by to zrobić, marzenia mieszające siez planowaniem w szczytowych momentach, układanie planów które nie wchodzą w rzeczywistość bo zabraknie ostatecznego powodu, Za mało skrzywdził, oddał co zabrał. Wciąż nie mogę sie od tego uwolnić. Wiesz dobrze jakie to trudne. Ale ktoś wciąż jest moim numerem 1 choć już straciłem bezpośrednią przyczynę.
Jestem zmęczony przytłaczającymi obowiązkami codzienności które wysysają ze mnie esztkę sił twórczych. Irytacja z powodu że ten kto powinien być nauczycielem jest tylko menadżerem....
Jestem zmęczony. Czas na urlop który nie szybko nadejdzie...

Aube

Ja też się cieszę że jestem

K.NN

Więc wprowadzenie ostatniego słowa to jedyne na co cię stać? Jesteś żałosny.

Lenn

Obszarpańcy to ta materia organiczna zwisająca smętnie z rozdrapanych szkieletów, czyli to co jeszcze niedawno żyło i próbowało z ciebie kpić.
Na podstawie "wojny polsko-ruskiej" naszej potarganej Margarynki robią sztukę teatralną, cieszysz się?Jak to powiedział Odija "proza to popłuczyny poezji", mam ostatnio wielką chęć coś sobie popłukać.
Sprzątałem garaż , bo starszego ma nawiedzić Sanepid , a w papierach stoi że to magazyn.Dokopałem się do ostatecznych głębi skąd już nie ma powrotu . Odkopałem plandekę przyczepy złomowanej w 78, prehistoryczne zawory rozłażące się w palcach, jakieś bliżej nieokreślone mazie, agresywne kołdry i chemiczny kurz.Odkryłem też książki dziecięce , które po powrocie niezwłocznie otrzymasz.
Buziaki

Stworku

Ten wydruk żeczywiście pachnie pomidorem

Ciap ciap

Hmmmmm
Co się stanie jak wrzucę pomidora do drukarki?
ciap ciap ciap
ciekkawe zacieki

Plagiat

Od lat nie robisz nic poza użalaniem się nad sobą i zarażaniem beznadzieją innych.To nie "wszystko jest bez sensu, to ty.Agresja sprzyja rozwojowi, ale dla ciebie już za późno ślimaku.

Apocalypse

Cudowny plan zniweczenia moich prób zmian w K. NN by zmienić mnie....
Cudowny....

Autobusy

są czerwone żeby było wiadomo co cię rozjechało, Potem na sądzie zawsze można powiedzieć:nie za bardzo pamiętam , ale było duże i czerwone...

Autobusy

Koalor czerwiny był prawdopodobnie pierwotnie kolorem autobusów ze względu właśnei na rzucanie siew oczy. Ten kolor najbardziej się do tego nadawał, teraz przy ej masie kolorowych reklam wszędzie dookoła kjuż trudno o niewyeksloatowany kolor.
A w noc siez Tob ą Aube nie zgodze ponieważ autobusy czy tramwaje w nocy są widoczne ze względu na oświetlenie, co przy tej ilości okien daje wyjątkowy efekt, trudny do pomyulenia z czymkolwwiek innym.

Autobusy

A taaam!!. Mocniej w oczy rzuca się żółty.
Nawet słowem.
Rzucająca żółć.
Tu, na HP też są autobusy z zapasem żółci w woreczkach.

Spójrzcie na peleton...

Autobus z napisem \\koniec\\ wysunął się na prowadzenie.
Pojazdy komunikacji miejskiej stają się bardziej popularne od (...) :o)
Zaskakująca zmiana lidera w żółtej koszulce.
Proszę państwa, proszę państwa!!! Co za niespodzianka!!!

k nn

moje namietne calusy dla Aube byly czyms innym niz poparciem dla tego co napisala, kochany nnebie. jakbym scaluskowala Kiszczaka, to bys sie musial dlugo chyba zastanawiac, dla ktorego z jego poczynan tutaj wyrazilam wlasnie poparcie? ha, haaa, haaa. nie mam duyzo czasu, wiec chwilowo poprzestane na tym wyjasnieniu. a jesli mi nie wierzysz.... to nie musisz.... ja i tak wiem... i Aube wie...tylko ty nie wiesz....

dzieńdobry bardzo

czy jest tu ktoś kto lubi sld??? nie ma... o jak dobrze!

Helmut

Jestem

Ty mój pedale

Depczę Cię stale

Nie sluchajcie Pedala

to jest pedal z lewej strony, tylko sie nie przyznaje

I oki rowerzysta będe

Deptać Cię nei przestane
O mój pedale.

Bo gdy cię deptac przestane
To pomyśl pedale,
Że cię zdradziłem z samochodowym pedałem

Rowerzysto

Ach, kiedyz dzien zemsty nadejdzie ten srogi
gdy zdejmujac z pedalow swe zmeczone nogi

na glebie wyladujesz, porosnietej trawka
po zahaczeniu o mnie nogawka?

Prawy Pedale

Bez mnie jesteś bezużyteczny jak pompka gdy gumka dziurawa w oponce.

Ech Pedały

Coś mi tu kręcicie. Nie dam wam się wykręcić.

Pedale Rowerzysty

O pedale mój drogi
nie bądź mi taki srogi
Bo kty jadąc ulicy krawędzią
nadzieję cię na krawężnik.

Płk(.)Kiszczak

....Jeden miesiąc ?? Długo coś.
Przechodziłem ostatnio przez Długi Targ i tak sobie pomyślałem ; może pożyczyć od Neptuna do HP 3-ząb
i....... :))) ...szybciej by było co?

Płk. Kiszczak

Do tyo speak mozambic?

Kiwdul Nneb

Jesteś słodki

Zabójco z urzędu

Rozłóż mnie na czynniki pierwsze

Wielki Bracie

Dlaczego tak nienawidzisz Kiwdula? A może go kochasz?

Nefernefernefer

Czemu Pułkownik snuje na Twój temat fantazje?

Akasza

Przejrzałaś mnie. Kocham go skrycie.

Lenn

Chyba nie. By zgnębić przeciwnika kupią i bombę atomową (Płk.K. napisałby , że jądrową) , nie patrząc na cenę.
Lenn - Ladniej brzmi , trochę w tym Chełmońskiego , trochę przestrzeni i łanów pachnących rozgrzanym latem. A czy kiedyś widziałaś jak kwitnie len ...... a może nawet -- Jaskier? :) . Len widziałem.

Dlaczego

a co dlaczego?

Myślę, że nie ma tu nad czym deliberować

Już nasze prababki wskazały nam dawno temu cel i drogę po której pewnie i szczęśliwie kroczymy. Nie dopuścimy do tego, by powróciła sytuacja, w której kobieta byłaby znowu kelnerką na bankiecie życia, przy którym ucztuje samiec.

Mania

A właśnie ze dziab!
DZIAB DZIAB DZIAB DZIAB DZIAB DZIAB DZIAB DZIAB DZIAB DZIAB
DZIAB DZIAB DZIAB DZIAB DZIAB DZIAB DZIAB DZIAB DZIAB DZIAB
DZIAB DZIAB DZIAB DZIAB DZIAB DZIAB DZIAB DZIAB DZIAB DZIAB DZIAB
DZIAB DZIAB DZIAB DZIAB DZIAB DZIAB DZIAB
DZIAB DZIAB DZIAB DZIAB

Hejkum Gejkum

Widziałeś??? Dziabnął mnie, DZIABNĄŁ!!!

Zaczarowana dorożka

Zaczarowany dorożkarz
Zaczarownay koń.

Zaczarowany. Koń, dorożka i dorożkaż. Ani jednej reklamy. Ani jednego logo. Krzyku by napełnić czyjąś kieszeń.

Zaczarowany.

Płk Kiszczak

Niekontrolowana agresja sprzyja destrukcji, nie rozwojowi.

Płk Kiszczak

Niekontrolowana agresja sprzyja destrukcji, nie rozwojowi.

MIŁOŚĆ

Mistyka Miłości
czyli moc kobiety i potencjał mężczyzny
Wioletta Tuchowska

- Budzenie mocy wewnętrznej i czerpanie z eliksiru młodości.
- Potencjał kobiety a potencjał mężczyzny – podobieństwa i różnice
- Emocje twoja siła lub ograniczenie.
- Potęga samoakceptacji.
- Uwalnianie się z pęt przeszłości.
- Odnajdywanie właściwego partnera i pielęgnowanie związków.
- Taniec wolności, śpiew szczęści, magia ciała i ukryte znacznie słowa.
- Współpraca z Aniołami.

Pięciodniowy kurs autorski oparty na prastarej wiedzy duchowej ( tantra-krija joga, tao miłości) oraz najnowszych zdobyczach psychologii. Warsztat prowadzi Wioletta Tuchowska – dziennikarz, parapsycholog, psycholog, absolwentka Wyższej Szkoły Psychologii w Moskwie i tamtejszego colegium psychotronicznego. Ma 11 letnią praktykę w ezoteryce, jej domeną jest tantra joga, zajmuje się też nawiązywaniem kontaktów z przewodnikami duchowymi.
Termin : 26-30.08.03 Jastrzębia Góra

Informacje i zapisy u prowadzącej tel. 0604 877 225, 0-46 832 74 39
e-mail. tantrica@wp.pl

MIŁOŚĆ

Mistyka Miłości
czyli moc kobiety i potencjał mężczyzny
Wioletta Tuchowska

- Budzenie mocy wewnętrznej i czerpanie z eliksiru młodości.
- Potencjał kobiety a potencjał mężczyzny – podobieństwa i różnice
- Emocje twoja siła lub ograniczenie.
- Potęga samoakceptacji.
- Uwalnianie się z pęt przeszłości.
- Odnajdywanie właściwego partnera i pielęgnowanie związków.
- Taniec wolności, śpiew szczęści, magia ciała i ukryte znacznie słowa.
- Współpraca z Aniołami.

Pięciodniowy kurs autorski oparty na prastarej wiedzy duchowej ( tantra-krija joga, tao miłości) oraz najnowszych zdobyczach psychologii. Warsztat prowadzi Wioletta Tuchowska – dziennikarz, parapsycholog, psycholog, absolwentka Wyższej Szkoły Psychologii w Moskwie i tamtejszego colegium psychotronicznego. Ma 11 letnią praktykę w ezoteryce, jej domeną jest tantra joga, zajmuje się też nawiązywaniem kontaktów z przewodnikami duchowymi.
Termin : 26-30.08.03 Jastrzębia Góra

Informacje i zapisy u prowadzącej tel. 0604 877 225, 0-46 832 74 39
e-mail. tantrica@wp.pl

Czas Dal zajrzec wczesniej

Kiszczak dzieki za cieple slowa, nie wiedzialem ze moge wzbudzic w kims takie reakcje LOL smiley

T. - fakt. szkoda ze niektorzy nie potrafia tej adrenalinki wykorzystac w jakims innym celu.

6 dni

>:>l

========########################==========########================== =########====================####==#######========================== ###============================####================================= ============================###########=========================== =========================####====#====####======================== =======================###=======#======###======================= =====================###=====###########===###====================== ====================###====##=====#====###===##===================== ====================##===##=======#======###==##================== ===================##===#=========#========#==##================== ==================##===#===###############===#==##================== ==================##==#==#####=========####==#==##================== ================########=#####################=#############======== ============#####=========##################============#######===== ==========###==============================================###====== ======######==============================================######==== =====##########=========================================#####==##=== ======##==##==##======================================##==##===##=== ======##===##============####################==============##===##== ======##====###############========#=======##################====##= ======##======###########==========#========##############======##== =======##=======##########################################======##== ========##==========###################################=======##==== =========###==========##==========###========######=======####====== ===========#####=========##=========#=========###=======###========= ===============#####======###================###======####========== =============###===####=====###=============###======###============ ==========###========###=====####=========####=====###============== ========####============###====##############=====###=============== ====######================###==================###================== ######======================####=============###==================== ==============================################====================== ====================================================================

Czy nie uważacie

Że spamy powinny być stąd wykasowywane?

Do przewodnika duchowego

Uhhuuuuuuuuu
Uhhuuuuuuuuu
-Dokąd mnie porwadzisz duchu?
Uhhuuuuuuuuuuu
Uhu uhu uhuuuuuuu uhu
-Aha, a może tak dokładniej?
UHUUUUUUuhu uh huhu uhu
-hmm to ja wolę sam wybrać ścieżkę, obawiam sieże cienie rozumiem
UHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUu!!!

k.h.

...ktos tu kiedys napisal, (...)

Zwierzak

Nie gadaj tyle. Uhu.

Lennonko ...

Co do Twojego stosunku do Kiszczaka-wiem jaki jest od lat i wiem jaki jest Kiszczaka do Ciebie :) , nie mam najmniejszych watpliwosci w tych "stosunkach"...
...a co do innych...-Ty wiesz lepiej, nie ja...wiec poprzestanmy na tym (!)...

Akaszo...dodam cos jeszcze...tak calkiem odmiene bedzie od mego westchnienia hmmm :)

Plk Kiszczak snuje erotyczno-industrialno-techniczne (czy jak to inaczej nazwac hihi) fantazje do przewazajacej liczby poznanych i nie poznanych kobiet :)) juz taki jest Kiszczus...Ale chyba jedynie do jednej ma stosunek troszeczke inny...to Lenn...
Nie pisze za Niego... heheheheh , to chyba kazdy wie:))))

Ja pierdziu!

Ja pierdziu!!! Wy naprawde tu jestescie. Ha ha . Nigdy nie wierzylam w to ze ludzie z GRATKI przeniesli sie na Hyde Park w necie. A tu taka niespodziana. No prosze. Ile czlowieka w zyciu jeszcze zaskoczy.
Pozdrowienia dla Wszystkich.

KNN

Pozdrawiam Cie Kiwdul.Bądz dalej sobą...nie reaguj na prowokacyjne zaczepki osob , ktorych nawet nie warto czytać.*****)

K.NN

Gadu gadu gadu

K.NN

Czy musisz wypisywać wyjaśnienia do relacji emocjonalnych pomiędzy pewnymi tu osobami, o których ty niby wiesz aż tak dobrze? NIGDY NIE PISZ TAKICH RZECZY O MNIE CZY MOICH BLISKICH!!!!

K.H. gadatliwy

No no no no no!
Bo cie nastrasze!

Duchu

ja tylko bawie siez K.NN w ostatnie słowo. aze on siepowtarza i nic nie wnosi nowego to ja też nie będę. a ostatniego słowa na przekór jemu nie oddam.

"Lustro ma zgagę, wszystko mu się odbija. "
Jan Sztaudynger

Człow.

Na zgagę czy na duchy?

k.h.

...ktos tu kiedys napisal, ze nie mowi sie do smieci...wiec ja JUZ NIE BEDE "ROZMAWIAL" ZE SMIECIAMI...przeciez nie mozna z nimi "rozmawiac"... (24 Sierpnia 2003 godz. 21:07)

K.H., K. NN

Kazdy z Was bedzie mial swoje ostatnie slowo. W odpowiednim czasie, naturalnie. Ja tez mialem. Wtedy co prawda nie wiedzialem, ze bedzie to moje ostatnie slowo. Niewiele osob mysli w kategoriach ostatniego slowa rozkoszujac sie kapiela w wannie. Moim ostatnim slowem bylo "stoi", ktore stanowilo ostatni czlon niedokonczonego, a skierowanego do narzeczonej zdania: "Uwazaj kochanie, na brzegu wanny stoi...."
Coz. Gdybym teraz mogl przekazac z tego miejsca cos mojej narzeczonej, powiedzialbym: " ...lampa elektryczna".
Warto wiec cenic slowa, drodzy moi.

Człowieczku

na fulla bo inaczej zmora nie odejdzie :).

Duchu

no to byla kapiel z malym masazem a moze woda byla za chlodna..

K.NN

Trzymaj sie cieplutko, pozdrówka.

Oszuści z CZARDASZ-TOUR

Chciałam poinformować wszystkich którzy korzystaja z trójmiejskich biur turystycznych, że biuro CZARDASZ-TOUR z Gdyni (Karwiny, ul. Buraczana) to biuro, które zamieszcza nieprawdziwe i mocno przesadzone informacje w swoich ofertach. Nie zachecam nikogo do korzystania z ich usług. Moje dziecko było na koloniach organizowanych przez ww., połowa informacji o ośrodku, miejscu i programie kolonii była nieprawziwa lub niezrealizowana, jednym slowem - BARDZO NIE POLECAM!!!

Duchu :)...tak..i ja cenie slowa...wiem jak bola...i wiem jak mozna nimi krzywdzic...(niestety i ja czasem zapominam o

przypomnienie:)Postaram sie nie pozostawiac az tak dwuznacznego niedopowiedzenia, jak to Tobie sie przydazylo...czego Ci wspolczuje...No, ale jako Duszek-jakos narzeczonej wytlumaczyles pozniej:)))
Pa, i Tobie spokojnego wieczoru zycze szczerze :)

Czlowieczku...witaj raz jeszcze:)...zapewniam Cie,ze nie chce z takimi jak k.h. pisac(nawet)...a takich tu co raz wiecej...(i

:( ... )...Dobrze, ze są jeszcze Tobie podobni ludzie:)))Dzieki NIM wlasnie -mozna wytrzymac w tym miejscu...

K.NN

Dwuznacznego niedopowiedzenia?
I wspolczujesz za to?
Duch rozumiec nie.
No, ale Duch nie z tego swiata...

K.NN

Zjeżdżaj mi z ekranu bo coś zabawnego chcę zobaczyć, a tu tylko twoje smętne posty, więc streszczaj sie ko9leś, HP nie jest twoją własnoscią!!!

z.

...ktos tu kiedys napisal, (...)

:)

cytat

***** (23 Lipca 2003 godz. 17:34)

"Nie zostalam stworzona po to zeby byc szczesliwa, wiec nie bede szczesliwa." (.........nie zostalas stworzona rowniez po to by BYC NIESZCZESLIWA........wiec bądz SZCZESLIWA.... Na przekór...)

"Nie zostalam stworzona po to zeby cieszyc sie zyciem, wiec bede cierpiec." (.......nie zostalas sworzona jedynie dla bólu...wiec pozbadz sie jego...znajdz innych ...znajdz i mnie....)

"Nie zyje po to, zeby poznawac smak zycia, szczescia i milosci, ale po to zeby poznac smak bolu." (............nie okreslono Cie dla cierpienia...wiec znajdz zapach nadziei...)

Zostalam zdradzona prez zycie, przez swiat ...kolejny raz.....zamykam sie w sobie. (.......nie zdradzily Cie Uczucia...te najwazniejsze...zasmakowane w przyszlych zdarzeniach...One czekaja na Ciebie....)

Wybacz mi, tylko o to prosze.
:((( (...........Wybaczy Ci ZAWSZE Przyjaciel....wiec....wybacza Ci...ten, o ktorym nie wiesz.....

(.............Wiara....nawet bez wiary....lecz zawsze pozostaje NADZIEJA, ktorej czuc nawet nie musisz...)

K.NN. kiwdulnneb@wp.pl

Wiesz, K.NN? kiedy przeklinasz, obrażasz ludzi, przeinaczasz słowa, szukasz dwuznaczności, rzucasz błotem zamiast dyskusji, narażasz innych na pijackie wynurzenia, epatujesz seksualnymi aluzjami, sugerujesz wszechwiedzę i nieomylność - robisz wrażenie osoby chorej psychicznie, budzisz litość, ale także wstręt i pogardę. I niestety - strach, bo takiej osoby, niezrównoważonej, rozchwianej - można sie po prostu bać.
Ale czasem potrafisz napisać słowa takie, jak zacytowane... i nagle - niespodziewanie, po tych wszystkich przekleństwach i obelgach - widać w Tobie człowieka, i to wyjatkowego Człowieka, wrażliwego, pełnego współczucia i empatii. Bądź taki częściej, bądź taki po prostu... a wielu bedzie chciało Cię blizej poznać.

.........................CYT..................................................

mimo tego co napisales...(napisalas)...nie czuje takiego naprawde przyjaznego ciepla...pomimo tych niektorych wyrazow...Moze i jestem teraz nazbyt podejrzliwy...ale czy nie rozumiesz dlaczego????czy tego nie rozumiesz?!:(((...moze rowniez dzieki tobie...dlatego, ze pomimo cytatu zgodnego z prawdą, nie zauwazylem niestety tego, co najwazniejsze(gdy zabiera sie takie , a nie inne stanowisko...)...wlasnie...- wlasnie empatii :(((dlaczego piszesz, ze klamie, dlaczego piszesz, ze obrazam, dlaczego piszesz, ze przeinaczam , dlaczego piszesz, ze szukam dwuznacznosci, dlaczego piszesz, ze narazam innych na pijackie zwidy(:(((...), dlaczego piszesz, ze epatuje seksualnymi aluzjami ( :(((....), dlaczego piszesz, ze jestem w swoim mniemaniu nieomylny( :(((....) i...psychicznie chory(takie wrazenie na tobie robie???.... :(((...)(????!!!!????), osoby, ktore znaja mnie, albo czytaja uwaznie-nie beda sie mnie bac, nie bede w nich budzil wstretu, litosci :(((((...DLACZEGO PISZESZ TAK O MNIE?!?!?!dlaczego?!.....A POZNIEJ NA KONIEC TE NADZIEJE:(((((....przeciez to nie afirmacja...a ATAK...-mimo wszystko:((((Mądra z Ciebie osoba...lecz ...slepa...wybacz....Niestety to prawda...bo nigdy bys nie napisala o tych..."przeciw"(bo to falszywy obraz ) :(((ale nie jestem Aniolem i mam strasznie duzo wad...ale na pewno nieprawdą jest to, co napisalas :((((...moze jedynie do konca nie przewidzialas konsekwencji...moze zagubila sie krzta logiki...albo czegos wewnetrznego-...uczuc :(((
Dlaczego to ZROBILAS???? :(((((((((

ZLE :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

.....smutne to...dla mnie...dla mnie osobiscie:(((((

K.NN

dlaczego piszesz, ze klamie, dlaczego piszesz, ze obrazam, dlaczego piszesz, ze przeinaczam , dlaczego piszesz, ze szukam dwuznacznosci, dlaczego piszesz, ze narazam innych na pijackie zwidy(:(((...), dlaczego piszesz, ze epatuje seksualnymi aluzjami ( :(((....), dlaczego piszesz, ze jestem w swoim mniemaniu nieomylny( :(((....) i...psychicznie chory(takie wrazenie na tobie robie???....
Tak, Kiwdul. Takie właśnie stwarzasz wrażenie.
Od Cirbir zależy, czy będzie tak alej. Ty;ko od Cieie.
Prawda jest Prawdą niezależnie od tego, czego potrzebujesz.
ŚWIAT NIE ZMIENI SIĘ DLA CIEBIE. NIE, NIE, NIE, NIEEEEE!
tY MUSISZ ZMIENIĆ SIĘ DLA ŚWIATA. Nie ma innego wyjścia, ono nie istnieje.
I nie zmienisz tego, jakkolwiek bardzo być chciał. Rozumiesz, chociaż raz rozumiesz?
Rozumiesz co JA mam na myśli? JA?

t.

...nie NIEPRAWDA...NIEPRAWDA, nie ode mnie to zalezy(nie tylko ode mnie:((((((((....)...ja jestem STALY....ja sie nie zmieniam(- zmieniam sie jednak, lecz nie w swych podstawowych zachowaniach.....Przyjaciele ucza mnie...ucza mnie....- nie robic krzywdy...a raczej, jak najmniej jej rozbic....)..... I JEDYNIE OD CIEBIE TO ZALEZY(jak zechcesz mnie odebrac...jak gleboko....)....od tego...czy potrafisz mnie odebrac TUTAJ....czy TUTAJ...a moze to dla Ciebie nie wystarczy(?!)...moze potrzebujesz werbalnego odbioru....tego juz nie zmienie(nawet ja-choc zabrzmi to znowu zle....)
Swiat nie musi sie zmieniac...a moze...moze powinien????hmmm -wystarczy jednak , ze bedą w nim czesciej tacy ludzie , jak.....jak....nie bede pisal...bo znowu naraze sie na wiekszy, niz TERAZ-atak....)
rozumiem?nie nie rozumiem:(((((((((((...i...i nie chce zrozumiec......NIE TAK..NIE TAK, JAK SUGERUJESZ....

K.NN

Jeśli przyjaciele uczą Cię, to znaczy że Ty uczysz się - a to znaczy, ze się zmieniasz. Zmiana nie jet niczym złym, rozumiesz? Zmiana z zasady nie jest niczym złym, bo można się zmienić na lepsze, rozumiesz?
I nie panujesz nad swoją zmainą, bo nikt nie umie tego.
Nikt nie umie tak głęoko siebie widzieć.
Nikt.
I mimo wszystko nie wolno sie tego bać. Nie wolno ani trochę.

K.NN

s**** na atak
Alabo na jego brak

t. albo tez inne" t." .....

...naprawde mnie nie czytasz:((((napisalem wyraznie, ze ja sie NIE ZMIENIAM w tym, co...co zapewne inni uznaja..a moze i ty, ze powinno ulec zmianie:((((....)
Ja sie nie zmieniam...bede Tu SOBĄ, zawsze!

...glupia ta wstawka o" ataku".....to pod moim postem....

...naprawde mnie nie czytasz:((((napisalem wyraznie, ze ja sie NIE ZMIENIAM w tym, co...co zapewne inni uznaja..a moze i ty, ze powinno ulec zmianie:((((....)

:(

:(

KNN

Następną razą napisz przez nasz Marsjański Serwer. On się ne zacina - bo z miejsca wywala w kosmos takich przygłupów.

ufogludki

...ktos tu kiedys napisal, ze nie mowi sie do smieci...wiec ja JUZ NIE BEDE "ROZMAWIAL" ZE SMIECIAMI...przeciez nie mozna z nimi "rozmawiac"...

Inne tematy z forum Hydepark

Muza musi grać. (2834 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Prezent dla kobiety (174 odpowiedzi)

Co można kupić kobiecie znając się od dwóch miesięcy. Zapraszam do dyskusji panie też mogą...

Vibracje (18 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

do góry