Widok
A 'biedni' kasjerzy to chyba sobie 'dorabiają' grosikami z reszty
W kilku sklepach z rzędu usłyszałam przy wydawaniu reszty "bez 1 grosza", a w New Yorkerze paniusia powiedziała: "Proszę. Bez 5 groszy". No ja rozumiem - kryzys, ale żeby tak żałośnie...? ;/
Dla mnie jest to niesmaczne i skutecznie psuje radość z zakupu. Czuję się po prostu wykorzystywana. Jak laska tak wyjeżdża do co drugiego klienta, to dziennie pare złotych na fajki dorobi...
Dla mnie jest to niesmaczne i skutecznie psuje radość z zakupu. Czuję się po prostu wykorzystywana. Jak laska tak wyjeżdża do co drugiego klienta, to dziennie pare złotych na fajki dorobi...
Moja ocena
Galeria Bałtycka
kategoria: Centra handlowe
architektura i aranżacja wnętrza: 5
dodatkowe usługi: 3
różnorodność sklepów: 5
ocena ogólna: 4
4.6
* maksymalna ocena 6
A mnie też to wnerwia, jak w kolejnych sklepach nie wydają mi tego grosza, natomiast jak mnie brakuje grosza, to nikt nie powie, ze nie szkodzi, tylko każą dać cokolwiek - 5 groszy lub zlotówkę, jak nie mam drobniej i wydają resztę, ale tego 1 grosza mi nie darują.
Chyba po to te ceny są ustalane z końcówką 99 groszy, by właśnie był kłopot z wydawaniem i w ciągu miesiąca się uzbiera niezła sumka (myślę, że dla sklepu, a nie dla kasjerki).
Chyba po to te ceny są ustalane z końcówką 99 groszy, by właśnie był kłopot z wydawaniem i w ciągu miesiąca się uzbiera niezła sumka (myślę, że dla sklepu, a nie dla kasjerki).
co wy ludzie za bredni tu piszecie. Gdybyscie laskawie zagladali do portfeli a nie rzneli glupa ze nie macie drobnych nie bylo by problemu. Praktycznie za kazdym razem na moje pytanie czy dostane 4 gr slysze NIE MAM! A portfel ciay od drobnych i drobniejszych!!!!!!! Troche wyobrazni i zrozumienia dla ksjerów!!!!!!!!!!