Widok

A gdzie kaganiec?

Piesek słodki, ale nie do komunikacji...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To nie jest pies
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy ten malutki grzeczny psiak komukolwiek zagraża w tym autobusie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Porada.

Jak go przypniesz do ogona to mu nie spadnie z pyska.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Brak poszanowania prawa jakie by ono nie było prowadzi do anarchii, a następnie do rozpadu państwa. Zaczyna się w głupim tramwaju, a kończy w sejmie lub wyżej.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5

Maleńkiemu 4 kilowemu pieskowi kaganiec ma założyć? Ludzie czy wy juz nie macie się czego czepiać? Ten piesek jest grzeczniejszy od większości ludzi w tym autobusie.
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 14

Serio? Malutki grzeczny piesek ci przeszkadza?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

A jakim prawem chcesz komuś zabraniać wejścia z psem? Polskie prawo mówi że opiekun z psem ma pełne prawo wejścia z psem w każde ogólnodostępne miejsce publiczne więc nie masz prawa nikomu zabrania wejścia z psem gdziekolwiek! Dodam jeszcze że wszelkie tabliczki zakazujące wejścia z psem są ustawione niezgodnie z prawem... Naczelny Sąd Administracyjny wydał prawomocny wyrok informujący o tym że wszelkie tabliczki zakazujące wejścia z psem są ustawione niezgodnie z prawem i nakazał usunięcie już istniejących!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 8

bo plecak cie pogryzie jak się przestraszy czegoś ?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 28

Żaden przepis nie mowi o kagańcu, więc nie kłam.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 14

Odwaga

Zapytaj, gdzie kaganiec?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

to znakiem tego żeś burak a piec nic nie robi
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8

York w kagancu

Mam malutkiego bardzo łagodnego yorka i zawsze jadąc SKM lub autobusem zakładam jemu kaganiec. Takie są przepisy i słuszne moim zadaniem,przecież nie mam pojęcia co siedzi w głowie mojego psa i lepiej być przezornym,miłego dnia Agata
popieram tę opinię 137 nie zgadzam się z tą opinią 93

Kaganiec przydałby się dla co niektórych ludzi.

Bo potrafią być bardzo agresywni.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ale bestia

A tak serio ludzie chodzą po ulicy z różnymi psami, bez kagancow, policja nie zwraca na to uwagi. Czy tak powinno to wyglądać
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

A dlaczego nie podszedłeś i nie przypomniałeś opiekunowi tylko zdjęcie z boczku i wrzuta.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

problem w tym, że jest absurdalne, dlatego nikt nie przestrzega
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 16

O matko! Taki groźny pies, słychać jak kłapie pyskiem i chywta za nogi zębami....

Weź ty się uspokoj. Pies nie musi być w kagańcu, tak dla twojej informacji. Za jego zachowanie odpowiada właściciel. Pies nie szczeka, nie zaczpia, jest grzeczny i dobrze wychowany - w przeciwieństwie do ciebie podglądaczu filmowcu amatorze.
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 9
do góry