Widok
SKOŃCZCIE JUŻ Z TYM KLECHĄ.
I przestańcie wierzyć jakiemuś tendencyjnemu dziennikarzynie.
Już za rozpijanie nastolatki powinien pójść siedzieć. No cóż drugi pijaczek go zatrudnił...
Poza tym Bużan to stary manipulant nawet własnego siostrzeńca do swoich machlojek wykorzystuje!!
A gdzie są taśmy? - zginęły w prokuraturze!
I przestańcie wierzyć jakiemuś tendencyjnemu dziennikarzynie.
Już za rozpijanie nastolatki powinien pójść siedzieć. No cóż drugi pijaczek go zatrudnił...
Poza tym Bużan to stary manipulant nawet własnego siostrzeńca do swoich machlojek wykorzystuje!!
A gdzie są taśmy? - zginęły w prokuraturze!
na uklady nie ma rady... caly czas mowie ze czarny jako osoba zaufania publicznego powinien miec podwojna kara za takie cos.. podobnie jak policjant albo strazak czy inny powszechnie "szanowany" zawod... a ze jechal po pijaku i zabrali mu prawko to cisza.... i co? ja kznam zycie pewnie dalej jezdzi i jest nietykalny....
Ludzie, Bużan staje się już tak popularny jak Wałęsa,Wystarczy na Google wrzucić jego nazwisko i mamy natychmiast setki wyświetleń
nie lepiej byłloby go zamknąć i wreszcie byłby spokuj.Jednak jak długo ludzie bedą po rekach calowac biskupow i takich ludzi jak Rydzyk albo Buzan to będą tylko powiększały się strony w internecie.W Polsce kościół wszystko może ma monopol od tysiaca lat na pedofilizm i zabijanie niewinnych ludzi,przykład Bużana i ostatniego wydarzenia gdy pijany ksiądz prowadzil auto i zabil niewinnego 22 letniego chłopca.Groza !!!Artykół w NIE uważam za bardzo dobry,w 100% pokazuje Bużana takim jakim on jest na prawdę.
nie lepiej byłloby go zamknąć i wreszcie byłby spokuj.Jednak jak długo ludzie bedą po rekach calowac biskupow i takich ludzi jak Rydzyk albo Buzan to będą tylko powiększały się strony w internecie.W Polsce kościół wszystko może ma monopol od tysiaca lat na pedofilizm i zabijanie niewinnych ludzi,przykład Bużana i ostatniego wydarzenia gdy pijany ksiądz prowadzil auto i zabil niewinnego 22 letniego chłopca.Groza !!!Artykół w NIE uważam za bardzo dobry,w 100% pokazuje Bużana takim jakim on jest na prawdę.
A ci dwaj oszolomi nie moga zniesc tego ze ludzie mimo falszywej propagandy wobec PROBOSZCZA niechca ich polubic i nienawidza a te obrazliwe posty pod adresem ksiedza to pisza te same osoby ktore sa zamieszane te sprawe ziona nienawiscia do wszystkich ludzi nie tylko do ksiedza oj piekielko CZEKA;;;;WAS OSZOLOMI.
Jak narazie to buzan pokazuje swoimi filmami nienawiść... jak jesteś tak blisko z buzankiem to pow mu że my wszyscy smiejemy się z jego przeplaconych filmów... a jak coś się niepodobna to nie wchodz na forum i się nie wypowiadaj bo każdy mam prawo mieć swoje zdanie a że tobie się nie podoba coś to twój problem...
czy robisz sobie jaja czy zeczywiscie tak myslisz gamoniu.jesli zeczywiscie tak myslisz to proponuje zebys przeprowadzil sie do Torunia i wstapil do sekty Rydzyka,nie zapomnij takze zapisac sie do PiS,w tych dwoch partiach sa wlasnie ludzie twojego pokroju.Jednak osobiscie uwazam,ze robisz sobie jaja bo tak nisko nie mozna upasc.
Ciesze sie ze bedzie mozna Ksiedza zobaczyc i posluchac chociaz w telewizji a nie w parafi Bojano bo parafia zyla;;;; a teraz posmutniala jest bez wyrazu to nie jest tak jak by wiekszosc parafian chciala pozyjemy zobaczymy napewno prawda wyjdzie najaw i ci co to zmanipulowali sami w ten dol niesprawiedliwosci wpadna parafianie uwazaja ze ich sumienie zagryzie bo jak dlugo mozna w takiej nienawisci i klamstie zyc PANIE T I OLU M.oraz rodzina M.
zgadza sie,wszystko mozna Urbanowi zarzucic tylko nie to ,ze jest przyglupem.Ja podziwiam w nim to jak mogl szybko przestawic sie z komuny na tak zwana wolnosc.Za komuny robil pieniadze i teraz robi.
Czytajac "NIE" mam wrazenie,ze slucham dawnego radia "wolna europa"
W wiekszosci niestety Urban ma racje i wole czytac "NIE" niz n.p. "FAKT"
Czytajac "NIE" mam wrazenie,ze slucham dawnego radia "wolna europa"
W wiekszosci niestety Urban ma racje i wole czytac "NIE" niz n.p. "FAKT"