Widok
A mi się podoba.
Pierwszy raz trafiłem do nich ok rok temu. Jakiś przegląd plus drobne naprawy w zawieszeniu. Wszystko załatwiono szybko i kompetentnie. Zaproponowali mi wówczas wymianę wieszaków w układzie wydechowym. Darowałem sobie bo musiałbym czekać jeszcze z godzinę a nie bardzo mogłem. Po miesiącu kosztowało mnie to dużo więcej czasu. Coś nie wytrzymało i wydech spadł na ulicę. Byłem poza trójmiastem więc naprawiłem w przypadkowym warsztacie myśląc sobie "u Janisza mieli rację". I tak myślę do tej pory. Uczynni, fachowi i kompetentni co pokazali przy moich kolejnych wizytach w warsztacie. Po kolizjii którą miałem 3 m-ce temu, na samochodzie nie ma śladu. Podczas naprawy jeździłem ich samochodem zastępczym, więc nie odczuwałem niedogodności związanych z brakiem samochodu.
Mam wrażenie, że nie jestem traktowany jakoś wyjątkowo tylko po prostu normalnie. Stąd dziwią mnie negatywne opinie na ich temat. Chyba, że to jakiś błąd i dotyczy innego warsztatu :-)
Ja z czystym sumieniem polecam.
Mam wrażenie, że nie jestem traktowany jakoś wyjątkowo tylko po prostu normalnie. Stąd dziwią mnie negatywne opinie na ich temat. Chyba, że to jakiś błąd i dotyczy innego warsztatu :-)
Ja z czystym sumieniem polecam.
Moja ocena
obsługa: 6
asortyment: 5
jakość usług: 6
terminowość: 5
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 6
5.3
* maksymalna ocena 6