Widok
Wydaje mi się, (może nawet graniczy to z pewnością :P) że na numery telefonów przyjdzie jeszcze czas.
Mantin - czy to Ci coś da, jeśli napiszę, że mam 162 cm wzrostu? Moje obacy mogą Cię zmylić :)
Myślę, że stojąc przy fontannie, nawet krążąc wokół niej z szampanem w dłoni, jakoś się wszyscy odnajdziemy. To jest nawet ekscytujące (tu zgadzam się z Jackiem).
Gdyby odezwał się jeden człowiek, baaa - gdybym nawet miała tam być tylko ja i mój szampan - będę :)
A co do kartki A4, myślę, że bardziej zwracałby uwagę napis "LECHIA GDAŃSK!" ;p
Mantin - czy to Ci coś da, jeśli napiszę, że mam 162 cm wzrostu? Moje obacy mogą Cię zmylić :)
Myślę, że stojąc przy fontannie, nawet krążąc wokół niej z szampanem w dłoni, jakoś się wszyscy odnajdziemy. To jest nawet ekscytujące (tu zgadzam się z Jackiem).
Gdyby odezwał się jeden człowiek, baaa - gdybym nawet miała tam być tylko ja i mój szampan - będę :)
A co do kartki A4, myślę, że bardziej zwracałby uwagę napis "LECHIA GDAŃSK!" ;p
Witajcie ,
Świetny pomysł , brawa dla tych co organizują i kontynują wątek . Wbijam się do towarzystwa i będę o godz. 21:30 pod fontanną bez kartki A4, za to z szampanem i dobrym humorem :) .
BTW ...wzrost 172 cm , imię Kasia, wiek 30+ ( a konkretnie 44 l) :) .
Czy mam gdzieś jeszcze potwierdzić e:mailem, że dołączam do grupy SYLWESTER W GDYNI POD CHMURKĄ ?
Świetny pomysł , brawa dla tych co organizują i kontynują wątek . Wbijam się do towarzystwa i będę o godz. 21:30 pod fontanną bez kartki A4, za to z szampanem i dobrym humorem :) .
BTW ...wzrost 172 cm , imię Kasia, wiek 30+ ( a konkretnie 44 l) :) .
Czy mam gdzieś jeszcze potwierdzić e:mailem, że dołączam do grupy SYLWESTER W GDYNI POD CHMURKĄ ?
ja jestem wyluzowany, to Ty szukasz dziury w calym,
i nie wiem po co te zlosliwosci typu "biala kartka A4" czy "Arka Gdynia".
Nr-u tel swojego na publicznym forum nie podaje, w wymianie mailowej mozna to robić.
Zorganizuj po swojemu, bez kontaktowania sie telefonicznego i potem pochwal sie jaką wielką grupę spiknąłeś.
pozdrawiam
i nie wiem po co te zlosliwosci typu "biala kartka A4" czy "Arka Gdynia".
Nr-u tel swojego na publicznym forum nie podaje, w wymianie mailowej mozna to robić.
Zorganizuj po swojemu, bez kontaktowania sie telefonicznego i potem pochwal sie jaką wielką grupę spiknąłeś.
pozdrawiam
No i oczywiscie.... wiedzialem od początku że zamiast konkretów komus sie nie spodoba podanie wzrostu, nr telefonu, komus jeszcze cos innego. Jeszcze sie taki nie urodzil co kazdemu dogodzil. Taki mialem pomysl na identyfikacje - latwiej kogoś wyglądac wiedząc czy ma 158cm wzrostu czy 188. Jak ktos zrobi to lepiej, prosze bardzo, byle skutecznie