Widok

A może troche inspiracji dla dorosłych?:)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jest wątek o prezentach świątecznych dla dzieciaków to może teraz propozycje i pomysły dla dorosłych:) myslicie już o świętach? ja już widziałam w Lidlu mikołaje i słodycze świateczne....albo ja się starzeje albo swiat oszalał:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hehehe no tak juz niedługo tak bedzie w kazdym sklepie ;(

ja poki co nie mam pomyslu na prezenty ;(
kiedyś to chociaż ozdoby się pojawiały po 1 listopada a teraz ? niedługo juz w wakacje będą mikołaje w sklepach ihih
obiecałam sobie w tym roku,że zacznę szybciej robic prezenty ze względu na oszczędność,po co potem kupowac coś co ma wyższą cene przed sama wigilią no i trochę mniejszy budżet mam w tym roku i jak będę kupowac sukcesywnie to nie odczuje tak tylu prezentów.
Przyszły mi do głowy na prezenty takie bony/vouchery na różne rzeczy np.do multikina albo aquaparku kupowałayście kiedyś coś takiego?
ja kupiłam dla mojego meza na ur voucher na kurs doskonalenia jazdy ;) był mega zadowolony chociaz do dzisiaj go jeszcze nie zrealizował ;(
ale ogolnie to fajna sprawa
Ja otrzymałam ale urodzinowy do SPA, myślę że taki prezent to bardzo dobry pomysł np. bon na zakupy do jakiegoś sklepu z odzieżą.
Zapraszam do naszego sklepu po inspiracje i po prezenty:) http://www.decoratoria.com.pl Sklep w Gdyni przy ul.Starowiejskiej.
w polsce i tak nie jest az tak zle. jestem w szkocji i tu w sierpniu ukazaly sie juz kartki swiateczne.......
chyba jednak swiat oszalal ;)

a ja juz wiem, co kupie dla rodzicow - kalendarz ze zdjeciami i wlasnymi swietami :)
o innych prezentach narazie nie mysle ;)
Asiiek, a gdzie znalazłaś takie kursy doskonalenia jazdy? W Trójmieście?
Proszę napisz, też bym mężusiowi coś takiego sprawiła. Z góry dziękuję.
a ja nauczyłam się decoupage i zrobię wszystkim prezenty własnej roboty
typu: podkładki pod kubki, skrzynki na herbatę, chusteczniki itp. :)
a my sobie prezenty juz porobilismy 2 miechy temu!! HA :)

i już użytkujemy ... :) ale znając męża pewnie coś i tak mi kupi ... na rocznice tez ustalilismy ze zero prezentów a od kupil mi perfumy i mowie "to nie prezent to niespodzianka" i wez tu facetowi zaufaj ... wiec tez poszukuje inspiracji

dla faceta lubiacego wyścigi:
- przejazdzka gokartem - tory w gdnyni sopocie gdańsku

ja kupowałam na wyjątkowyprezent.pl ;) a taki fajny kalendarz chyba zrobie jako dodatek dla tatka..bo on pracuje za granicą ;(
ja kupowałam karty podarunkowe w Empiku...fajna sprawa
w zeszłym roku robiłam sama pierniczki i je dekorowałam, pakowałam do ozdobnych puszek i najbliższa rodzinka dostała, do tego jakieś fajne serwetki, misy itp.

w tym roku z MIśka będę robić ciasteczka
Wiper superrrrrrrrrrrrrrr !!!!!

podobnie jak wiper - dwa lata temu robiłam pierniczki witrażyki, które najpierw rodzina wieszała na choinkę a później zjadała
Jeśli ktoś z Was mysli o "praktycznym" prezencie, np. serwisie obiadowym czy sztućcach, to polecam hurtownię Szczepan. Co prawda 99% sprzedawanych tam rzeczy to kicz taki, że aż oczy bolą, ale ten 1% to super produkty w cenie o połowę niższej niż w sklepach. A hurtownia jest ogromna, więc ten 1% to i tak duuużo ;)
Asiiek super pomysł z tym doskonaleniem,ja bym chętnie wykupiła przyjaciółce jazdę którymś z tych rajdowych autek bo uwielbia jeździć,ale nie wiedziałam,że są takie ceny.
może nie jako prezent, ale jako dekoracje czy upominki np "żeby nie iść z gołą ręką" polecam moje choineczki makaronowe :
http://picasaweb.google.pl/102752345968767330452/ChoineczkiagnieszkiWpPl?authkey=Gv1sRgCOmMipf_3sim_wE#
no ja się zastanawiam nad tymi choinkami, jaka cena??
dobra znalazłam ceny ;)))
A ja dziś byłam w home&you w Bałtyckiej i mają tam piękne rzeczy i super promocje :)
Eeee a ja myślałam ze wy tu wyjedziecie z "inspiracjami" dla dorosłych :> W sensie dla męża coś ten tego :)
ja tez uwielbiam home& you ;) sliczne rzeczy tam maja ;)

ja na Mikołaja dla mojego meza kupuje całą serię gwiezdnych wojen bo kiedys mi mówił ze bardzo by chciał bo on to uwielbia..

a na Świeta nie mam pojecia co ;/

no niestety M ceny są wysokie za takie kursy..ale mozna znaleśc cos tanszego i rownie fajnego na tej stronce
może tutaj cos znajdziecie : http://www.meskiezabawki.com
Asiiek a gdzie kupujesz te gwiezdne wojny ? ja też bym kupiła, mój uwielbia filmy SF i listeraturę fantastkę
w Empkiu mają wiec pewnie tam kupie ;)
Są jakieś nowe pomysły???
JA mam coś oryginalnego. Co powiecie na kurs smakoszy piwa? Ostatnio zony mi zafundowała. Najoryginalniejszy prezent jaki w zyciu dostałem. Możecie poczytać http://www.piwoznawcy.pl/prezent
kurs fajny
fajny jesli ktos lubi piwo ;)
Dla wielbicielek gotowania i MAGDY GESSLER książka jej autorstwa przepięknie wydana,dostałam wczoraj :) Kocham gotować-przepis na zycie Magdy Gessler
ooo to chyba sobie kupie na Mikołaja hihi
moj małż dostanie koszulke do squasha
w sumie ja wole dlugo przed switami miec porobione prezenty i brakuje mi tylko prezentu dla mamy ale wiem co chce kupic i musze tylko zebrac sily i isc do sklepu
A ja jak zwykle proponuję moje rękodzieło:)
Dla cioci, babci, siostry, mamy...:D

http://picasaweb.google.com/111574725249121071800?authkey=Gv1sRgCJyCtfi5-dmwjAE
A macie w swoich rękodziełach coś na Chrzest, jaką pamiatke, obrazek, cokolwiek?
a ja zapraszam do obejrzenia mojego rękodzieła decoupage
http://picasaweb.google.com/107985993397241164297?authkey=Gv1sRgCLeZi52WpbGF5wE
Anak po pamiątki zapraszam do siebie:

http://www.slubnemarzenie.pl/page12.php view=thumbnailList&category=6

co do fajnych prezentów to ja kupiłam super fajne kolorowe grube skarpety zimowe takie długi do kolan i pod stopą jakby z podeszwą :)
Weronika, wyslij mi na pw albo maila, czy daloby rade wyslac kolczyki do Szkocji? :) sa ZA-JE-BI-STE!!! :) raczej po swietach, bo teraz i tak nie dojda. Moj mail pchelapchela@wp.pl
wyslalam wiadomosc
A może macie jakieś fajne pomysły co można kupić żonie na święta??

Co Wy dostajecie od męża??
prezent dla żony to chyba łatwiej znaleźć niż dla męża..
ja dostaje np. perfumy, torebkę, portfel, bieliznę, jakąś bluzeczkę lub sweterek bo łatwo trafić z rozmiarem, szalik, książka jeśli ktoś lubi czytać.
w poprzednich latach dostalam: perfumy, suszarke do paznokci:) taka dmuchającą małpkę,ubrania, torebki a wlasciwie to pozniej sam kazal mi sobie wybierać, mysle ze kobiecie moze spodobac sie cos spontanicznego jak np bilety do teatru na balet- ja o tym marzę:) ale mojemu niestety trzeba palcem pokazywać hyh

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry