Widok

A są jakieś kobitki z Wejherowa:)

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
:)

Czy może jestem sama tutaj ;)

Pozdrawiam

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja nie z wejherowa, ale blisko - z redy :)

image
image
Chwilowo z Gdyni ale jestem z Wejherowa...tam bierzemy ślub i pewnie tam też wrócimy żeby zamieszkać :)

image
image

A ja wlasnie bede sie przeprowadzac do Wejherowa:)
ja bede mieszkac w wejherowie..nie usmiecha mi sie no ale coz:) zycie nie wybiera.....:)

image
oj selena nie jest tam tak źle...bez przesady :) a skoro nie chcesz tam mieszkac to dlaczego musisz ?

image
image

my tez niedaleko ... z redy..

ja tez z Redy jestem nawet niewiedzialam ze jest tu tyle osobek z mojego miasta:)

image
Ja tam jestem zadowolona, że mieszkam w Wejherowie :) Fajne miasteczko spokojne :)

powiem ci tak ;) swiadomosc ze bede mieszkala obok tesciow :) sciana w sciane :) wiesz :) wejherowo jest ladne, ale nie stac nas na razie na wlasnie mieszkanko....wiec bedziemy sie dobudowywac do tesciow :)

image
trzeba zawsze widziec dobre strony ciesz sie ze macie mozliwosc sie dobudowywac a nie mieszkac z nimi np w bloku z dwoma pokojami hehe:)

image
Selenka :) Ale będziecie mieli gdzie mieszkać :) Mam koleżankę która mieszka z teściami w 2 pokojowym mieszkaniu to jest dopiero ciężko... a Wy będziecie się dobudowywać... a zobaczysz amam plusy jak pojawi Wam się dziecko :) będziesz chciała wyskoczyć czy do miasta, solarium, czy po prostu iść sama na spacerek to teściowa jest zawsze blisko i pomoże....

Ja bym bardzo chciała poznać Moja przyszłą teściową ... nio ale niestety Mój chłopczyk stracił mamusie bardzo wcześnie będąc dzieckiem .... i ubolewam, że nie nie będę miała tego zaszczyty poznać Moją teściową :(

Miłej sobotki :)

no wlasnie tez tak uwazam to chyba nie dramat mieszkac w osobnym donku kolo tesciowej:) ja mam kolezanke zo mieszka z mezem i dwojka dzieciaczkow z tesciami w bloku dwu pokojowym to jest dopiero hardkor:)hehe

image
pewnie że tak....blisko teściów ale i wystarczajaco daleko od nich...zawsze możesz drzwi zakluczyć...ściany chyba wam nie wyważą hehe no i własnie lepiej niż w 2pokojowym mieszkanku, ja własnie zostawiłam rodzinny dom na rzecz mieszkanka 2pokojowego narzeczonego i zdecydowanie brakuje mi przestrzni...ogrodu...i mam dosyć cieńkich ścian gdzie słychać na jaki temat gadają sąsiedzi już nie mówiąc o kłotniach...a do tego jeszcze nasz mały 'śliniaczek' rośnie więc dosłownie marze żeby wrócić do domku...chociaz jakis czas temu byłam najszczęśliwsza na świecie że stamtąd uciekam i że będę miała pełen luz itd. no i zawsze będziesz miała kolezanki z forum z wejherowa...więc jak cię teściówka wnerwi to dzwoń...wyskoczymy na piwko i się odsresujemy hehe

image
image

no moje kochanie mowi ze dusi sie w bloku :) ja cale zycie mieszkam w bloku i uwielbiam to..kontakt z sasiadami...ze po cukier ide w kapciach :) Co do tej budowy to nie jest to tak latwo....od wrzesnia walczymy z papierami...mielismy budowac sie od marca a tu nic....nic nie mamy zalatwione..wiec predzej bede mieszkan "u tesciow" niz w moim domku z ogrodem :( No ale nic..do slubu jeszcze rok i miesiac moze nie bedzie az tak zle :)

image
Teraz jeszcze w redzie ale może już niedługo w Wejherowie:)))
kurcze ile nas z Redy moze sie znamy a nawet niewiem o tym hehe:)

image
ja mieszkam w przepięknym Wejherowie :)
a niedługo zamieszka też tu mój Tomek :)

Aniu co tam nowego w Wejherowie ???

Bo ja z dala od Wejherowa teraz:(

A w jakim kosciele macie msze...

Anka ma w Klasztorze ślubik :)

image
image

w Wejherowie po staremu :) choć ostatnio ładnie wymalowali kamieniczki na rynku miasta, a teraz remontują inne budynki :) Robi się tu coraz ładniej :)
Ślubik - jak już powiedziała Alicja - mam w klasztorku...
Gdzie reszta wejherowianek ma ślub? W jakim kościele?

Hej, ja też z Wejherowa, ale piszę z Wrocławia :) My Ślub mamy w kościele NMP.

image
image
ja tez z Wejherowa i slub bedzie w NMP na Smiechowie! Juz sie nie moge doczekac!
piszcie dziewczynki, gdzie Wy macie? :)

cywilny
image
koscielny
image
no my mamy też w Klasztorze :)

image
image

Inne tematy z forum Wejherowo

przedszkole mapeciaki (16 odpowiedzi)

prosze o opinie o tym przedszkolu

porod w słynnym szpitalu w wejherowie ---byl najwieksza pomyłką!! (214 odpowiedzi)

Moja ciaza przebiegala bez komplikacji, mialam urodzic dziewczynke,cieszylam sie ogromnie!!!...

Gdzie kupic okna PCV w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Musze wymienic okna mozecie polecic jakas sprawdzona firme.

do góry