Widok
Selenka :) Ale będziecie mieli gdzie mieszkać :) Mam koleżankę która mieszka z teściami w 2 pokojowym mieszkaniu to jest dopiero ciężko... a Wy będziecie się dobudowywać... a zobaczysz amam plusy jak pojawi Wam się dziecko :) będziesz chciała wyskoczyć czy do miasta, solarium, czy po prostu iść sama na spacerek to teściowa jest zawsze blisko i pomoże....
Ja bym bardzo chciała poznać Moja przyszłą teściową ... nio ale niestety Mój chłopczyk stracił mamusie bardzo wcześnie będąc dzieckiem .... i ubolewam, że nie nie będę miała tego zaszczyty poznać Moją teściową :(
Miłej sobotki :)
Ja bym bardzo chciała poznać Moja przyszłą teściową ... nio ale niestety Mój chłopczyk stracił mamusie bardzo wcześnie będąc dzieckiem .... i ubolewam, że nie nie będę miała tego zaszczyty poznać Moją teściową :(
Miłej sobotki :)
pewnie że tak....blisko teściów ale i wystarczajaco daleko od nich...zawsze możesz drzwi zakluczyć...ściany chyba wam nie wyważą hehe no i własnie lepiej niż w 2pokojowym mieszkanku, ja własnie zostawiłam rodzinny dom na rzecz mieszkanka 2pokojowego narzeczonego i zdecydowanie brakuje mi przestrzni...ogrodu...i mam dosyć cieńkich ścian gdzie słychać na jaki temat gadają sąsiedzi już nie mówiąc o kłotniach...a do tego jeszcze nasz mały 'śliniaczek' rośnie więc dosłownie marze żeby wrócić do domku...chociaz jakis czas temu byłam najszczęśliwsza na świecie że stamtąd uciekam i że będę miała pełen luz itd. no i zawsze będziesz miała kolezanki z forum z wejherowa...więc jak cię teściówka wnerwi to dzwoń...wyskoczymy na piwko i się odsresujemy hehe
no moje kochanie mowi ze dusi sie w bloku :) ja cale zycie mieszkam w bloku i uwielbiam to..kontakt z sasiadami...ze po cukier ide w kapciach :) Co do tej budowy to nie jest to tak latwo....od wrzesnia walczymy z papierami...mielismy budowac sie od marca a tu nic....nic nie mamy zalatwione..wiec predzej bede mieszkan "u tesciow" niz w moim domku z ogrodem :( No ale nic..do slubu jeszcze rok i miesiac moze nie bedzie az tak zle :)