Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Asia - opinia wątek zamknięty Polecam w szczególności Pana Piotra, pomógł mi już przy drugim kredycie....
~Asia
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 17 marca 2020

Dawid - opinia wątek zamknięty Polecam wspolprace ze względu na szybkie i skuteczne załatwienie sprawy.
~Dawid
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 30 stycznia 2020

kinga - opinia wątek zamknięty Wspaniały personel, profesjonalna obsługa i wielka pomoc:) bez Pani Kasi nie...
~kinga
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 24 grudnia 2019

Daję 6/6 bo zasłużyli wątek zamknięty Duże zaskoczenie w podejściu do załatwienia kredytu na dom. Wszystko...
~Arkadiusz i Monika M.
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 2 września 2019

Polecam za zaangażowanie i rozwiązywanie problemów. wątek zamknięty Wogóle sceptycznie podchodziliśmy do możliwości uzyskania kredytu w banku z...
~Andrzej i Marta K.
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 24 czerwca 2019

Bardzo polecamy wątek zamknięty Do Pana Piotra trafiliśmy po zbyt długiej i nieudanej współpracy z innym...
~Marek i Ania
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 17 maja 2019

Konsolidacja zobowiązań wątek zamknięty Pani Karolina wraz z Panem Piotrem, przeprowadziła kompleksową analizę...
~Roman
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 9 maja 2019

Profesjonalne usługi, polecam! wątek zamknięty Pan Piotr zna się na rzeczy i jest to osoba godna polecenia jeśli chodzi o...
~Rafał
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 17 kwietnia 2019

Współpraca z Panem Piotrem to przyjemność wątek zamknięty Pan Piotr pomógł nam poukładać nasz budżet domowy, a ponad to skonsolidował...
~Piotr Zieliński
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 11 marca 2019

100% ZADOWOLENIA! wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z ABC Finansowania. Wszyscy pracownicy...
~Monika
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 25 czerwca 2018

Bardzo Polecam wątek zamknięty Bardzo Polecam Miałem duże problemy aby cokolwiek uzyskać ale dzięki Pana...
~Dawid
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 listopada 2018

Godni polecenia wątek zamknięty Jesteśmy z narzeczonym zachwyceni firmą ABC Finansowania, dzięki pracownikom...
~Sandra
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 4 listopada 2018

Kredyt hipoteczny wątek zamknięty Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z firmą, kredyt załatwiony szybko i...
~Alicja
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 września 2018

Rzetelne i profesjonalne doradztwo finansowe! wątek zamknięty Pan Piotr jest specjalistą w swojej dziedzinie, a w mojej firmie...
~Piotr
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 lipca 2018

Polecam dla osób z dużymi ratami wątek zamknięty Mimo dość trudnej sytuacji z zarobkami po konsolidacji udało się uzyskać ratę...
~Andrzej N.
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 marca 2018

Brawo Ty ! wątek zamknięty Godne polecenia. Dziękujemy za poświęcony czas. Powodzenia.
~Sylwia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 25 stycznia 2018

Konsolidacja kredytu gotówkowego wątek zamknięty Dzięki konsolidacji dla naszego skromniejszego budżetu kwota rat zmniejszyła...
~Maria
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 22 stycznia 2018

Kompleksowa obsługa wątek zamknięty Wszechstronne i profesjonalne doradztwo. Temat rozszyfrowany w mgnieniu oka i...
~Paweł
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 21 grudnia 2017

szybkie działanie i sukces wątek zamknięty zgłosiłam się w opresji przez to że zawiedli moi kontrahenci, pan Piotr...
~Beata
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 7 grudnia 2017

szybko i skutecznie wątek zamknięty Wszystkim polecam usługi Pana Piotra, ogromna wiedza i zaangażowanie w...
~Hanna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 listopada 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry