Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
The BEST of Ls Najlepsza Szkoła Jazdy w Mieście bez dwóch zdań wątek zamknięty Wszystkim Wam, którzy zamierzacie bezstresowo i za pierwszym razem zaliczyć...
~justyna
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 26 września 2013

POLECAM :) wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona ze szkoły ABC, a głównie za sprawą mojego...
~Kasia
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 15 listopada 2010

ABC Nauka Jazdy gdzie są? wątek zamknięty Orientuje się ktoś czy ta szkoła jeszcze istnieje? strona jest od czerwca...
~fu
2

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 5 października 2011

Pierwsza klasa wątek zamknięty Wymyśliłem ostatnio że pocisnę temat prawa jazdy kategorii A. Poszedłem do...
~Adam Fałkowski
-

dodano: 18 czerwca 2011

Wielka przygoda wątek zamknięty Przez całe dotychczasowe moje życie (a dzięki Bogu trochę już trwa) uważałam,...
~Sąsiadka
-

dodano: 18 kwietnia 2011

TYLKO TU wątek zamknięty Nic więcej dodać nie mogę, wszystko już zostało wypisane w komentarzach :)...
~Madzia K.
-

dodano: 15 marca 2011

Profesjonalnie wątek zamknięty Bardzo praktyczne i profesjonalnie przygotowanie kursantów, część praktyczna...
~K.
-

dodano: 23 lutego 2011

POLECAM W 100% !!!!!!! wątek zamknięty Ogromne podziękowania dla pani Ani (teoria), ale jeszcze większe dla Tomka K....
~Kamila Kamola
-

dodano: 20 lutego 2011

REWELACJA wątek zamknięty Profesjonalizm w każdym calu. Gorąco polecam tą szkołę wszystkim. Zajęcia...
~Agnieszka
-

dodano: 17 lutego 2011

POLECAM!!!! wątek zamknięty W pełni polecam osk ABC. Teoria przekazywana w sposób prosty lecz pozostająca...
~Daniel
-

dodano: 9 lutego 2011

POLECAM wątek zamknięty Polecono mi OSK ABC. Jestem szczęśliwa, że się zdecydowałam. Pani Ania, która...
~Joanna P
-

dodano: 4 lutego 2011

Polecam, zdałam za pierwszym razem wątek zamknięty Szkoła godna polecenia. Jest tu profesjonalna i miła obsługa, świetni...
~Daria
-

dodano: 1 lutego 2011

Super szkoła jazdy wątek zamknięty Dzięki nauce w szkole jazdy abc zaliczam się do tych 24,6% ludzi, którzy...
~Patrycja
-

dodano: 1 lutego 2011

nie polecam wątek zamknięty - teoria prowadzona na odczepnego (na kurs uczęszczają przede wszystkim...
~zolzz
-

dodano: 13 stycznia 2011

Co tu dużo pisać ... wątek zamknięty ... bardzo polecam ABC, ucząc się tam nie ma mowy o jakimkolwiek stresie....
~Jakub W.
-

dodano: 7 stycznia 2011

Polecam! wątek zamknięty Serdecznie polecam OSK ABC. Nie ma lepszej szkoły jazdy. Teoria przekazywana...
~Maciek
-

dodano: 6 stycznia 2011

ZDECYDOWANIE POLECAM!!!!!!! wątek zamknięty Jak najbardziej polecam szkole nauki jazdy ABC, a w szczegolnosci instruktora...
~Milena
-

dodano: 22 grudnia 2010

Serdecznie Polecam wątek zamknięty Bardzo polecam szkołę ABC. Miła Obsługa , profesjonalne podejście do...
~Michał
-

dodano: 22 grudnia 2010

GORĄCO POLECAM!!! wątek zamknięty Bardzo gorąco polecam szkołę ABC a w szczególności Pana Macieja P. świetnie...
~Krzysiek
-

dodano: 8 grudnia 2010

Wszystko OK! wątek zamknięty Polecam! Bezstresowe, profesjonalne nauczanie bardzo miło prowadzona teoria,...
~Maciek
-

dodano: 6 grudnia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
352

345

wątków

do góry