Widok

ADAR Spedycja Gdańsk

Czy ktoś może wie jak tam wygląda rekrutacja na stanowiska administracyjne? Ostatnio dużo było ogłoszeń.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podpinam się - jak atmosfera pracy? jak zarobki? czy opłaca się tam iść?
Firma z zasadami rodem za czasow Komunistycznych. Czlowiek musi pracowac 10-12 h dziennie codziennie , bardzo czesto zabiera prace do domu i to wszystko za psie pieniadze. Oczywiscie za nadgodziny nie placa - nie polecam pracy w tej firmie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Serio jest tak źle?
Serio. Popieram Mariana. Brak płatnych nadgodzin i wszystko do zrobienia "na wczoraj". Brak profesjonalizmu i atmosfera dobra tylko dla "swoich". Nie czułem się tam dobrze i może to dziwnie zabrzmi, ale poczułem ulgę, kiedy podziękowali mi za współpracę. Pracowałem dla kilku firm, w różnych branżach, w Polsce i za granicą i z całą pewnością nie chciałbym do nich wracać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
To są właśnie błędy transformacji, nie przeprowadzono dekomunizacji. I źle bez kontroli dokonano przekształceń nie zważając na konsekwencje dla społeczeństwa.
A co ma ~ Darku dekomunizacja akurat do firmy ADAR ? Pracują tam byli funkcjonariusze UB / SB, MO (w tym ZOMO) ?? Nie rozumiem Twojego wtrętu, wyjasnij mi go proszę.
ADAR wieczni poszukiwacze pracowników-daje do myślenia!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Własny start up (3 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was moze odwarzył sie na otwarcie własnego start upu? Na co przy czymś takim...

Własna gastronomia - czy się kalkuluje? (60 odpowiedzi)

Mam pytanie, głównie do mieszkańców Gdyni: jakie jest Wasze zdanie nt. poprowadzenia własnej...

Praca K2 Dystrybucje (34 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

do góry