Widok

Czy ktoś znalazł pracę przez pracuj.pl?

jak w temacie.
I po jakim czasie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie lubię tego portalu... Po każdej aplikacji widzę informację, że >100 osób aplikowało na tę ofertę... Łatwiej chyba znaleźć igłę w stogu siana niż pracę. Ogłoszenia, mimo że wiszą, chyba nie są aktualne, albo de facto ogłoszeniodawcy nie poszukują naprawdę nikogo, skoro aplikacja nawet przeczytana nie została... na OLX tak samo. Żadna z kilkunastu aplikacji nie zmieniła statusu - wszystkie są "dostarczone", żadna "otwarta". I niech nikt nie ściemnia, że mamy rynek pracownika... Nie mamy. Może dotyczy to wybranych branż i stanowisk, ale nie ogółu rynku pracy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To najgorszy portal z pracą. Robią sobie jakieś jaja z ludzi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli budowlanka, to próbuj przez https://pracownikbudowlany.pl/PL
Ogólnie zdecydowanie warto. W tej branży nie brakuje możliwości zatrudnienia, wszędzie można coś znaleźć.
Nawet, jeśli ma się podstawowe kwalifikacje, niewielkie doświadczenie, to i tak etat jest do zdobycia.
Trzeba chcieć.

Nikt od ponad miesiąca nie odpowiedział,a telemarketer dzwonią stałe,cv jest poprawne, spore doświadczenie i zero odpowiedzi, nie polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej! Doskonała propozycja! Gdybym był nowicjuszem, nie miałbym nic przeciwko przeczytaniu tego kodu. Ale musiałem uczyć się na błędach. Mogę tylko dodać, że najprostszym podejściem jest ukończenie początkowego treningu hazardowego na automatach https://gry-hazardowe-x.pl/automaty-hot-spot/ istnieje niewielkie niebezpieczeństwo dla nowicjusza i przyzwoita możliwość wygrania jackpota. Wolę grać online niż iść do prawdziwego kasyna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

30 cv wysłanych przez 5 miesięcy zgodnych z doświadczeniem (8lat) i kompetencjami. Najzabawniejsze jest to, że część tych samych rekrutacji pojawiła się ponownie. Z nudów zrobiłem mały test, było ogłoszenie ze znajomością totalnie niszowego języka obcego zaaplikowałem i co? zerro odzewu hehe.

U mnie to samo, zero odzewu na tej platformie i nie znam nikogo ( a takie czasy ze chyba każdy zna kogoś kto szuka) kto by poprzez tą stronę znalazł.

Uważajcie na Pracuj.
U mnie pracodawca dokładnie wie kto szuka w firmie pracy. Byłem świadkiem rozmowy, w której mój pracodawca był dokładnie zorientowany kto jej poszukuje w firmie. Informację miał od opiekuna z firmy rekrutacyjnej. Nie wierzcie w dyskrecję.
Jeżeli pracodawca zorientuje się, że poszukujesz pracy - jesteś spalony - nie ma podwyżek, nie ma poważnych tematów do zrobienia. Dostajesz kilku młody by ich "uczyć" - ale prawda jest taka, że mają przejąć twoje obowiązki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Portal pracuj

Zgadzam się. Mam podobne doświadczenia.

Moim zdaniem sam kreator jest bardzo pomocny a jeśli chodzi o aplikowanie przez stronę to z doświadczenia mogę powiedzieć że firmy odpowiadają na wysłane cv. W trakcie 2 tygodni dostałem 4 odpowiedzi na moją aplikację.

ten portal to zbieranie danych, wiecznie wiszące ogłoszenia firm(tylko po to aby pokazać jak bardzo dana firma się "rozwija", bądź też chęć posiadania "bata" na obecnych pracowników, którzy widzą ogłoszenie). Jeśli jakaś rozmowa już doszła do skutku, to raczej dzięki temu, że aplikowałem bezpośrednio na stronie pracodawcy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

właśnie tam tworze swoją cevałkę

jo, jo spamerze. Eurokadra to agencja pracy, a nie pracodawca. Nie interesuje tu nikogo pośrednik

Nie.
znalazłem bezpośrednio na stronie pracodawcy na http://www.eurokadra.com

Też korzystałam z kreatora cv na pracuj i jestem bardzo zadowolona z finalnego wyglądu mojego cv. Co do znalezienia pracy tam, to każdą pracę znalazłam na tym portalu :)

Ja skorzystałem np. z kreatora cv na tej stronie, ale cv nosiłem własnoręcznie w galerii handlowej. Z 4 propozycji dostałem 3 odpowiedzi także profit.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ogido.pl na prawde warty uwagi

coś ty.... pracuj jak i olx jest przereklamowane... mnóstwo cv wysłanych i na marne
mi w poszukaniu pracy pomogła najbardziej strona pointr
konkret, ciekawe oferty, różnorodne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja nie podaję mojego głównego konta jako kontakt, tylko nowe utworzone pod dany portal
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry